3/16/2009

Nyt repes ja totaalisesti! :----D


Ei tää voi olla ennää todellista! :D
Ok, porukka yrittää saaha ateismin samalle tasolle uskontojen kanssa.
Turhanpäivästä höpötystä sanon minä!
Aina puhutaan kuin uskonto aiheuttaa suurimmat ongelmat maailmalla ja siitä ei kannattas pittää mittään meteliä. Paras vaan olla huomaamaton ja yksinään siellä kotinurkissa rukoilla Häntä kehen uskokaan.

"
Uskonnottomien bussikampanjat ovat kansainvälinen ilmiö, jonka aloitti Ariane Sherine Englannissa vuoden 2008 lopulla. Kampanjan tarkoitus oli toimia vastapainona Lontoon busseissa aiemmin olleelle uskonnolliselle kampanjalle, jossa uhattiin kristinuskoon kuulumattomia helvetin tulella."

Tätä mää just tarkotan! Eihän tästä saada aikaan mitään muuta, ko helvetinmoinen oravapyörä!
Naurettavvaa hommaa!

"Suomi on pitkään haluttu esittää "kristillisenä maana" ja kytkeä uskonnolisuus perinteisiin ja jopa isänmaallisuuteen. Aika on kuitenkin kulkenut ohi tällaisesta yksi kansakunta - yksi uskonto -ajattelusta. Tilalle on tullut moderni katsomus- ja yksilönvapaus."

Tällä tavalla siis halutaan nostaa Suomi maailmankartalle.
Oon sitä mieltä, että nuorisoa aivopestään nyt ja urakalla! Yritettään nyt sitten heikkouskosia nuoria saaha eroammaan kirkosta, koska se on nyt niin IN ja "hienoa". Äiskän pikku-Tiina kavereineen huomaa bussin kylessä hienon tarran ja ottaa asiasta selvää. "Aijjaa, nykyään modernia erota kirkosta. En kyllä tiiä mitä hyötyä siitäkään on, mutta *klik*! Ai se oli näin heleppoa.."



Tämä sai mut kyllä repeämään totaalisesti! Täsä oli jo mielikuvitusta ja huumoria! :---D

Ja siis kyllä mun mielestä ihmiset saa erota kirkosta ihan rauhassa ja huuta koko kansalle olevansa USKOMATTOMIA, kuhan sitä ei tulla mulle paasaamaan. "Oot ihan paska ko kuulut kirkkoon ja maksat turhaan kirkollisveroa, jolla mitään muuta tehä ko makseta pappien "virkistysillat" ja makseta armeijjan kaikki sotimiskulut.."
Vitun hipit..
Ite en ees usko Jumalaan, enkä mihinkään muuhunkaan. Mutta kuulun silti kirkkoon..
Eiköhän tääki avautuminen nyt riitä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)