11/21/2009

Onneloinnit

Ilta oli mukava, niin kauan kuin sitä kesti.
Kaikki alkoi oikein hyvin ja mukavasti. Electroni ei toiminu, joten mulla oli Sedulaan _18e_ rahhaa! Perskele :D Henkka reiluna kaverina, sitten tarjosi mulle 5e, että sain Riksan kanssa tempastua tequilat 8) Jorattiin suomipopilla pöydillä ikivihreitä hittejä ja oli oikein mukavaa. Hannakin tuli ja diskopuolen lattialla törmättiin Heiniin ja Janneen! Kunnon isosmiitti päällä. Ollaan siis kaikki oltu samalla riparilla isosena pari vuotta sitten.
Pyöriskeltiin siellä sitten ja jauhettiin kakkaa. Tupakilta pois tullessa virkaintoinen portsari otti Riksan mukkaan ja roudas ulos, enenmpiä selittelemättä. Ilta loppu siis ikävästi kesken ja lyhyeen..
Eikait siinä sitten. Polkiin aivan kauhiassa vesisateessa kotiin ja olin aivan läpimärkä! Paleli ja vitutti.
Kovasti olin jo nukahtamispisteessä sitten, kun puhelin alkaa soimaan. Suoriltaan vain luuria korvaan ja puhelin äänettömälle. "MarshMellow soittaa" O__O?! Mitä paskaa? Pojalla olisi ollut kauhiana asiaa ja tekstailtiin siinä sitten ainakin pari tuntia. Onhan se aika awww.
Tännään sitä sitten tyttöjen kanssa Kantikseen joraileen. Nakitin Osen kuskaamaan, ettei tarvi pyöräillä ja pääsen aikasin kottiinkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)