1/12/2010

Alone.. I'm all alone

Jes! Osella alkoi vihdoin koulu ja saan viettää laatuaikaa aamuisin ja iltapäivisin yksin. Saan ihan rauhassa aamulla juoda kahvia ja lukea Kalevan. Ilman että siitä pitää taistella, kumpi saa sen lukea ensin. :D

Eilen innostuin taasen lakkailemaan kynsiäni.Nämä ovat jo niin ihanan pitkät, että vaalin näitä nyt kuin suurinta aarrettani. :)

Tosiaan se meidän Onnela reissu meni perjantaina aika suhteellisn putkeen. :D
Mitä nyt voi miinupuoliksi laskea, että jonotettiin siinä -25'C pakkasessa 55min sisään! Ei jumalauta, meinasi olla hitusen kylymä!
Riksa oli ihan hirveässä jurrissa ja Henkan kanssa hermostuttiin, että ei saatana siitä jaksa pittää huolta. Me halutaan pitää hauskaa!
Menihän se ilta sitten tanssiessa ja todella hämmentäviä tuttuja nähdessä. Eräs herra, joka oli kanssani yhtäaikaa amiksessa intoutui lääppimään sillä periaatteella että: "Nää oot Iina! Nää oot ollu mun kaa samassa amiksessa!!" Hermostuin sille sitten niin lahjakkaasti, että monotin poloveen sitä. :D Lähtihän kalppimaan. Sitten näin erästä toista herraa, jonka kanssa olen ollut kaveri ala-asteella! Eisss. En siitäkään meinannut päästä eroon ja pakoilin sitä sitten melkeinpä koko illan.

Kolmen aikaan olin sitten kotona, eikä humalaa nimeksikkään. Onneksi, sillä oli mukava lähtä aamulla kaupunkiin, kun ei ollut krapulaa. :)

iltapäivä on vietetty sitten The Gatheringin parissa ja eikun jatkuu. ♥Tässä nyt vain stressaan keikoista. Saa nähdä jääkö Mono välistä pelkän rahan vähyyden takia. :(
Onneksi Mokoma ja Stam1na tulee sentään keväällä Teatrialle. Pääsee riehumaan ittensä niin paskaksi! Rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)