1/19/2010

Ja naapurissa kitara soi

Karkasin Visa taas lapasesta tänään. Voin puolustautua sillä, että ostinpa kerrankin itselle vaatettakin. Noh, yhden paidan mutta kumminkin!
Huomenna saan taas olla täällä ihan aww, kun uusin Husky Rescue tulee kotiin. Saankin sen vasta torstaina, kun sain ikävää sähköpostia Äxältä.
Moikka!
Nyt kävi tuon sinun tilauksesi kanssa vähän ikävästi, eli koska muut kauppamme sijaitsevat kauempana valtareiteiltä saimme tuota uutta Husky Rescueta tänään ainoastaa Helsingin ja Turun kaupoille. Tästä, ja ennätyskovasta kysynnästä, johtuen kourallinen ihmisiä jäi ilman Husky Rescuen uutuutta sen ilmestymispäivänä. Tukun paketti saapunee muihin kauppoihimme huomenna, joista sitten postitamme nuo muutamat puuttumaan jääneet.

Saat tuon Ship Of Lightin postiluukkuusi siis vasta torstaiaamuna. Pahoittelut tästä epäonnisesta ja odottamattomasta tapauksesta,

Tomi Äx

Ja Samsasta nyt ei tarvi sanoa mitään, se vain on ihana!
Tuota toppia olen himoinnnut jo monta viikkoa Bubbleroom.fi:ssä ja nyt sen vihdoin ostin. Punainen väri vain hiukan pelottaa. Onneksi sen halvalla sai. :D

Niin rakastan näitä kynsiä taasen. Saivat uutta väriä pintaan ja olihan se tuskien taival. Jotain kivaa näihin piti kehittää ja kolmesti nämä eilen lakkasin, kunnes olin tyytväinen lopputulokseen.
Millonhan nämä ovat viimeksi olleet kaikki näin pitkiä!?

Lauantaista en kyllä puhu mittään, kun oli niin paska reissu. Garagessa oltiin sittenkin, oli humalaisia teinejä, tunsin itseni vanhaksi seurueessa, tulin aikasi kottiin ja lukkiin Aamunkoin loppuun.

..sain Osen lukemaan Houkutusta! On ihan koukussa :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)