1/05/2010

Maailma rullaa paikallaan

Hitsi vieköön, kun ei ole vuoden vaihteen jälkeen tehnyt mitään järkevää! Oon vaan möllöttäny kotona, lukenu kirjoja ja pelannu Facebookissa hullun kiilto silmissä Pet Societyä, Happy Aquariumia ja Happy Petsiä. :D Koukuttunu taas ihan liikaa!

Alennusmyynneissäkin käytiin tosiaan pyörähtämässä. Itse löysin ainoastaan nuo vallan ihastuttavat kengät K-Kengästä. Äärettömän hyvät kävellä, toisin kuin ne omistamani Vagabondan korkkarit, joissa on minun makuuni kävelemiseen liikaa korkoa. Onhan ne hyvät juhlakengät. :D
Marco Tozzi, 47,50e -20%
Osen joululahjojen ansioista ja Äxässä seikkailun jälkeen lapsenikin siirtyivät kuudennelle hyllylle 8))

Eilettäin sitten käväsin serkkutytön kanssa parantamassa maailmaa Graalissa ja juttua riitti ihan hirvittävästi! Olin siellä n. 1930 ja kotiin lähtiinkin sitten klo 23:n aikoihin. Kolmet kerettiin juoda jopa, eli asiaa riitti. Pyritään ottaan reissu uusiksi niin, että päästäisiin baariinkin jatkamaan.

Ja tässä sitten suunnitellut, jos ottaisin joku kaunis viikonloppu (eli joko 15.-17.pvä tai 29.-31.pvä) suuntimat Tampere cityyn Verkkua moikkailemaan. Tyttö ollut Oulusta poissa vajaan viikon ja nyt jo aivan kauhia ikävä. :D Kävis kattelemassa sen uuden kämpän ja muutenkin katselemassa, minkälaista elämää tyttö siellä viettelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)