2/02/2010

Mistä on tiistait tehty?

No sohvasta ja Madventuresista! Perkele kun eilen heräsin aivan jäätävään kurkkukipuun ja nokka on tukossa. Ihana nuha. Kyllähän viikonloppunakin jo Verkun tykönä oireilin, mutta en uskonut että tämä näin pahaksi äityy. Ei auta kuin kärsiä.

Vietin aivan ihanan viikonlopun tosiaan Verkun tykönä!
Tyttö oli yhtä ihana kuin aina ennekin!
Junamatkan kulutin katsomalla Madventuresin season 1:stä, podin hirveää matkakuumetta ja pidättelin reppeilyä. Oli taas niin parhaita vitsejä, että ihan itkettää.
Perjantai vietettiin superväsyneenä ja kakkaa jauhaessa. Mentiin hyvissä ajoin nukkumaan.
Lauantaina käytiin Makuunista hakkeen Year One ja tuijoteltiin se. Ilta saapui ja tähän se sitten tottakai meni!
Humalaa päälle ja viihteelle suunta!
Siitä sitten otettiin baariin. Ekaksi mentiin Rumaan ja sanonpahan vaan, että saatanan hieno mesta! Aivan upee! Siellä istuttiin kahen verran ja tanssijalakaa alko vipattammaan, niin lähettiin sitten Emmaan jorailemaan.
Emmassa meinasi vain itkettää se paskan haju, ihme meno tupakkikopissa (pidettiin oikeasti kiinni siitä, että siellä on vain se max. 8 ihimistä. MITÄ PASKAA!?) ja halpuus. Kaikki hanajuomat 3e! 8D
Hyvä humala ja hesen kautta Verkulle.
Oli kyllä suuren suurta tuskaa lähtä sunnuntaina kottiin! En olisi halunnut! Yhy. ;__; Onneksi Madventures pelasti kotimatkan.
Ihana reissu ja onneksi tuli tehtyä. Nyt ootellaan vaan Verkun hiihtolommaa, kun tullee sitte Ouluun. Kantiksen valloitus!

Jatkan sohovalla levyttämsitä ja sairastelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)