2/17/2010

Syöpön sisältö

Tuossa nakkasin eilettäin vihdoin kassini pesuun ja ajattelin sitten listailla selityksineen, mitä kaikkea sen sisään on tallentunut ja mitä siellä aina on.
  1. Marimekon ruskea olkalaukku. On nähnyt kaiken ja paljon enemmänkin. Sopivan suuri, neutraalin värinen ja kulkenut matkassa öö.. vuodesta -07? Kai. Tämän kanssa on kuljettu amiksessa, resuttu festareita, tirvottu pussikaljoja ja koluttu baarit. On pitänyt sisällään jos minkälaisia juomia/syömisiä. Minkä takia sen sitten pyykkiin laitoinkin. Läpän kulmassa on Amnestyn pinssi ja joskus jostain opiskelijamessuilta haalittu "Fysiikkani ei petä"-pinssi :D Oon siis ihan superhuono ollut fysiikassa aina, niin tuo on vähän vitsin poikanen, josta on monet naurut vedetty.
  2. No lompakko. Ostettu Tukholmasta torilta, kun pienen pieni silloinen rahapussukkani oli korjailtu nitojalla ja hakaneuloilla.
  3. Marimekon nipsupussukka. Sisältää vuodenajoista ja naisellisista tarpeista riippuen siteitä, rakkolaastareita, käsidesiä, särkylääkkeitä, normaaleja laastareita, nenäsumutetta ymsymsyms.
  4. Tupakointi tappaa, mutta riippuvuudelle ei mitään voi.
  5. Nyt hiukan huijaan, koska nämä ei ikinä ole laukussa. Sytkäri on hukassa, jos sen vahingossa laukkuun laitan ja puhelinta en sieltä kuule. Eli nämä kulkevat aina housujen taskuissa. Uusi huulirasva pitäisi ostaa, kun tuo alkaa vetelemmään jo viimisiä.
  6. Näillä pääsee kämpille, alavarastoon, autoon, isin kottiin, äitin kottiin ja pulloon. Supersuloinen panda-avvaimenperä on Verkun tuliainen Kiinasta.
+ nyysin aina baarista kaikki hienot ja normaalitkin drinkkitikut. Eipä tuu kotona pullaa niistä, niitä meinaan on kertyny jos mimmosta.

Sitten on vuorossa lompakon syöverit. Tästä kyllä tulee huomamaan, etten sieltä ikinä oikeastaan mitään pois heitä.
  1. Pääsyliput Onnelaan x2, Hevimesta ja 45Special. Näitä olen raskinut karsia pois, mutten tietenkään niitä roskiin heitä. Laatikoihin ne on taloteen päässeet. Stockmannin lahjakortti, jossa taitaa olla vielä joku reilu 4e rahaa.
  2. Igor'sin käyntikortteja kertaa kaksi. Näissä kummassakin lukee tatuointiaikani ja en nyt näitäkään ole pois raaskinut heittää. Joskus näitä tulee olemaan kolme kappaletta. <3
  3. Ajokortti, jonka kuvassa olen kuin peura ajovaloissa. Elinluovutuskortti ja taitaa tuolla paperissa lukea sitten tilinumero.
  4. Visa joka ei perkele voi toimia missään, missä ei ole sirukortin lukijaa! Ja kirjastokortti.
  5. Olen rikas! :D
  6. Pari kuvaa Osesta ja yksi ikivanha Verkusta. Ja en käy ollenkaan elokuvissa. En koskaan ole sellaisesta kuullutkaan. Säästän toki nämäkin kaikki ja tuossa pikaisen laskutoimituksen mukaan niitä oli 56kpl.
  7. Etukortteja ja muutama lahjakortti, joista en tiedä onko niissä mittään/onko nuo menneet vanhaksi.
Taidan viettää päivän nyt sitten näiden ja telekkarin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)