3/14/2010

Sota on päättynyt, palatkaa Pariisiin!

Sain perjantaina ensimmäisen viikon tilin ja voi vain arvata, kuinka se lompakossa poltteli. Lauantaina piti käyä kaupungissa vain sen verran, että käyn ostamassa puuterin Body Shopista, kun siellä oli kanta-asiakaspäivät. Mutta miten kävikään.
¤ The Body Shopista kyllä se puuteri ja heräteostoksena banaani shampoo ja hoitoaine yhteishintaan 10€! Pakkohan ne oli ostaa.
¤ Äx huuteli taasen kuin seireeni ja mukaan tarttui SMG - Palatkaa Pariisiin ja Paramorelta Brand New Eyes ja Riot!. Ose kauhisteli taas, kun köyhdyin siellä 45e. Levyhyllyssä näitten jälkeen sataset paukkuu.
¤ Kunniattomat Paskiaiset vihdoin omaksi!
¤ Ja nyt puolustaudun, että kengät löyty ihan vahingossa! Muuten vain käytiin Kenkämeklarissa ja nuo ihanuudet eivät olleet kuin 49,90e. Kesäksi löyty uudet tossut. Ja mitäs muutkaan ne merkiltään olisi kuin Vagabondat! Sen merkin kengissä on joku, mikä miellyttää silmääni valtavasti.
Ja siellä Kenkämeklarissa oli aivan taivaalliset gladiaattorit koroilla, niiteillä ja vetoketjuilla! Rakastuin aivan kerralla niihin, mutta se koko 38 oli ehkä hitusen liian justiinsa, niin ne jäivät sitten sinne. Hoksasin sitten syömässä, että onhan Oulussa toinenkin Kenkämeklari. Mutta tottakai se oli jo menny kiinni. Kävis huomenna kattelemassa, jos löytäisin rakkauteni sieltä. Ne on pakko saada!

Voi että mua kidutetaan nyt! Mokoman Sydänjuuret-levyltä on tullut samaa nimeä kantava ensimaistiainen. En ole uskaltanut kuunnella biisiä, kuin 20 sekuntia. En ole sitä tyyppiä, joka tykkää ennen levyn ilmestymistä kuunnella uusia biisejä etukäteen. Onhan tuota videota kiva katsella ilman ääniäkin. Hienoa jälkeä taas Pirisen Villeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)