3/25/2010

Voi kuinka ihmistä pelkäänkään

Voi herranjumala, kun Ilosaarirökkenrölli nakkasi aivan hirvittävän uutisen naamalle tännään! Olin henkisesti valmistautunu ja heittäny lusikan nurkkaan kesän festareitten suhteen. Mikkään ei oikein isoilta nimiltä säväyttäny mihinkään suuntaan tai sitten oli vain yks nimekäs ja liuta hyviä kotimaisia, joista ei sitten kehtaa alkaa kolmen päivän lippuja maksamaan ja matkustamisia. Tämän takia sitten laitoin Qstockin ensisijalle menoissa, ihan vain mukiinmenevien kotimaisten ostalta, mitä tällä hetkellä on julkaistu. Ja mitä Ilosaari nyt menikään tekemään. En voi uskoa tätä.
Faith No More!!
Kyllä, mitä, ei voi olla mahollista! 
Viime kesän puheet eivät sitten pitäneetkään paikkaansa. 
Meikä rakastaa!
Ja onhan tuolla sitten Imogen Heap, Ismo Alanko, Joensuu 1685, Jukkapoika, Manna ja Mokoma. Tuonne on päästävä ja voi olla etttä menoseurastakaan ei tule uupeloa. 8)

Eilen saapui uusi Mokoma ja oon sitä täällä luukuttanu melkeinpä putkeen. Toimii sata-nolla ja rosentit on kohillaan! Mukavasti jäävät päähän junnaamaan. Ootan taas keikalle pääsyä ihan liikaa.


Lauantaina sitten Mestaan katsastammaan Akman, Nicolen ja Medeian keikkakunto. Kuinkahan nätisti tukka pöllyää ja vihaset turjakkeet rokkaa.

Olipa mussiikkiaiheinen hypetys. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)