4/04/2010

Everything will be fine with good friends

 Eilettäin oltiin anoppilassa pääsiäislounasteluilla. Päivä piti sisällään tallilla käymistä, saunaa, hyvää ruokaa, pikkutuhmia vitsejä ja sukulaisia. 
Anoppi oli taas vääntänyt niin herkut ruuat. Oli alkupalaksi siikatartaria, hunajamelonia, salaattia ja leipää. Pääruoka sisälsi minulle sitten ankanrintaa, uunikasviksia, perunaa ja ihan liian hyvää kastiketta. Haaveilin siitä koko illan, kun se oli niin namnam. :D Jälkiruokaa oli sitten moneen otteeseen ja sehän sisälsi ensin pashaa ja mämmiä (hyi!) ja myöhemmin kahvit kera Sahcerkakun ja Toscapiirakan. Olihan sitä taas ähkyssä, kun kotia pääsi.
Tältä näytettiin ja edustan aina valokuvissa.
Ilta jatkui sitten Verkun ja Taijan kanssa Kantikseen. Siellä ollessa, sain Jesseltä viestin! Tämä kyseli, että missä olen ja että olisi kiva törmäillä. Yön päälle hän sitten kaverinsa kanssa sinne saapui ja voi että oli ihana nähdä tätä niin pitkään aikaan! Hymmyilin koko koti matkan, kuin mikäkin ääliö. Ihmislapsi voi olla pienistä asioista aivan hemmetin mielissään. Siinä se loppuyö meni mukavia jutellessa ja vittuuntuen Jessen hypetykseen Monon keikasta. Efin keikkaan liittyen toukokuun viimeiseen viikkoon, oli Verkun kanssa suuret suunnitelmat oli, kun keikka on keskiviikkona ja Verkulla loppuu koulu lauantaina, että sitä sitten ryypätään Verkun koulun loppumiseen asti. :D

Hemmetti kun perjantai aamuna klo. 06 heräsin aivan jäätävään oloon. Palleaan sattu, ruokatorvea ahisti, oksetti ja oli kuumetta. Itkin sitä kipua vessan lattialla ja toivoin hartaasti, ettei se turhankin lahjakkaasti jyllännyt noro-virus iskenyt mulle. Kattelin sohvalla sitten kaikki maholliset aamun lastenohjelmat ja turhanpäiväset telekkari ohjelmat. Se olo sitten meni ohi onneksi ja kuumekkin laski pois. Völlättiin kämpillä sitten koko päivä ja en kyllä paljon tuosta sohvalta liikkunut. Otettiin kissan kanssa todella rennosti.
Nyt alkais kattelemmaan tuon paljon puhutun The Hurt Lockerin ja tuskailisin illalla katonko Harry Potter ja Azkabanin Vangin vai The Aviatorin illalla sitten telekkarista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)