5/20/2010

Kaikkea uutta ja hillitön odotus

Olihan eilen kuuma ja tuskanen päivä. Kaupungissa pyöriminen ei ole tarkoitettu sille kelille, mikä eilen oli! Mutta onnekseni sieltä jotain mukkaan tarttui.
Eka kävästiin Osen kanssa Zeppeliinissä bongailemassa mulle niitä gladiaattoreita. Ne ihanuudet edellisessä postauksessa, eivät sitten ollutkaan niin ihanat jalassa. Mutta mukkaan tarttu sitten nämä.
Dinsko 39,90e

Siitä sitten suuntasin samoilla tulilla yksikseni vielä kaupunkiin ostamaan junalippu Tampereelle. Ei oo ennää ku viikko! Tai ei edes sitäkään. :))

Mun Gina Tricot neitsyys lähti ja ostin sieltä ihan perustopin. Se mua vaan nauratti koko päivän, että sain sieltä kassisksi tämmösen jumalattoman ison veskan. En tiedä, mutta itse miellän sen kaupan hirviäksi teinimestaksi ja jotenkin oli noloa kulukia kylillä tämän kassin kanssa.

KappAhlista löysin ehkä maailman kauneimmat sukkahousut. Ahh, ei näitä sinne voinut jättää.
Sukkahousut 8,95e

Mun pittäis ehkä imuroida, mutta ei tässä kuumuudessa voi kyetä! Kämppä on kuin sauna, vaikka kaikki räppänät olisi auki. Kissakin on ihan levoton, eikä oikein mihinkään osaa asettua. Onneksi tännään vihdoin biitsille. Eilenkin oli tarkotus mennä, mutta pyörä päätti sylykiä takarenkaasta ilmat ulos, joten eipä mentykkään.

2 kommenttia:

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)