9/17/2010

Sushipäivä

Tännään oli tällä perjantain ja monen viikon hamuamisen kunniaksi tällä neidillä kunnon privaattilounas omassa ylhäisessä yksinäisyydessään. Tomosta sushit kotiin ja silkkaa ruokaorgasmia oli kyllä taas kyseessä.
Ruokailujuomaksi kävin Alkosta kuohariakin hakemassa ihan perjantain kunniaksi. Tuo on jotain ihan järkyttävän hyvvää makeaa kuohuviini. Mulle ei vain oikein nappaile nuo puolikuivat/kuivat. Rumasti sanottuna, kuin hiekkaa joisi.
Tuppashan nuo äärettömän söpöt take away soijaputkilopullohässäkät kotona hiukan naurattammaan. How cute is that?!

Kotia saapui uusi hankitakin tuossa viikolla ja vintage viritinvahvistin ja kaiuttimet saivat väistyä uusien tieltä. Welcome to the 21th century!
Samsungin HT-C550 tuli kottiin. Dvd-soitinkin sitten meni samalla vaihtoon ja tuossa uudessa eniten päänvaivaa itselleni aiheuttaa nuo kosketusnäppäimet etupaneelissa. Onneksi on kaukosäädin! Olohuone siis näyttää nyt joka vinkkelistä tältä.
Viihdekeskus on hiukan Samsung painotteinen.
..anteeksi hätänen kuva
Ja vihdoin olen saanut tuonne seinälle tuon hyllynkin!

Ja enhän minä vain osaa sanoa ei. Tässä kuluneella viikolla nyt on taas lapsia tipahdellut postiluukusta. BFMV:nin ja Olli-Pan kohdalla oli vain jo niin raivokas postisetä, että meinasin mennä rumia sanoja huutelemmaan perrään, kun pittää postit niin forcella tunkea luukusta sissään. Ja noh, GY!BE on rakkautta!
 
Tämä ilta sitten pitää sisällään Jannen kanssa autoilua, kameran ulkoiluttamista ja jos huomenna Tonikin suvaitsisi lomillaan Ouluun asti eksyä, jottaa herraakin taas pitkästä aikaa näkisi. Viikonloppuja sitten vain!

2 kommenttia:

  1. Mmm, sushia... Ostin tyyliin viime tammikuussa alennusmyynneistä sushikirjan, enkä ole tehnyt sitä kertaakaan. Pitäisi kyllä! Ja pakko kommentoida kuohareihin - mäkin tykkään makeista, mutta auta armias, kun koko muu perhe tykkää kuivista. Päästiin mun ylppärijuomissa jopa kompromissiin, joten ostettiin puolikuivaa. Mutta jos ihan shamppanjaa juo, niin kuivaa sen olla pitää.

    VastaaPoista
  2. Me tehhään miehekkeen kanssa paljon kotona sushia, mutta kyllä nuo jonkun muun tekemät ne voitti sata-nolla. :D Eivät meinaa oikein koossa pysyä kotona tehtynä, ainakaan meillä.

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)