10/04/2010

Kotoisa viikonloppu

Oih, olihan se ihana ja yllättäen itkettikin. Joidenkin ongelmien takia keikka alko tunnin myöhässä ja Jippu ei sitten kerenny kuin kolme omaa biisiä soittaa. Onneksi Chísu kerkesi heittämään kokonaisen keikan!
Margan kanssa vielä sitten tallattiin Kaarleen tanssimaan. Siellä oli yllättäenn jonkin sortin haalaripilleet ja lonkerokaan ei ollut kui 2,5e. Olin humalassa myönnän ja tulihan tanssittua. Jalat huusi seuraavana päivänä hallelujaa, niin kuin pääkin. Aina ollaan ystävien kanssa yhtä edustavia. Tämä oli vain äärettömän söpö. 
Ja antakaa anteeksi tukkani, mutta epätoivolla annan pinkin haalistua, jotta saisin sen kerralla värjättyä pois.
Perjantai meni sitten ihan kotosalla oleskellen ja väsymystä potien.
Lauantaina anoppilasa pyörikelyn jälkeen huitastiin kattelemmaan Resident Evil: Afterlife
Ääää, mikä kinkku siellä taas pyöriskeli! Olihan se hyvä ja taattua RE-laatua. Eka eppäilin ja pelkäsin kolomedeetä kovasti, mutta ei enää alkutekstien jälkeen. Olihan se hieno. Ihan uskomattoman upia. Meikä ihan kikseissä oli, kun veri lensi ja zombit kuoli.
Traileseissa meinasi jo kyynelkanavat aueta, kun tuli Legenda Suojelijoista traileri! Mun on pakko päästä kattomaan se. Awww pöllöjä!
Siitä sitten vielä Osen kanssa käppästiin Kaarleen yhille, mutta unohuttiin! Ja luoja, tämä drinkki oli jottain ihan uskomattoman hyvvää!
Siitä Finlandia-tiskiltä on pakko elämäni aikana maistella niitä kaikkia. Luulin ensin, että siinä on kaikki ihan superina kallista, mutta ne kaikki oli ihan normaalin 6,90e.
Pizzan kautta kottiin ja hyvästi unta palloon.
Sunnuntai meni sitten tutulla ja turvallisella kaavalla, eli illan olin Janne morottelemassa Jäälissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)