10/30/2010

Mulla on väsy!

Saahan tähän elämän vilkkauteen aikaa tähänkin hommaan. Pyydän jo etukäteen järkyttävvää kuvaspämmiä, jota pääsette katsomaan.
Eli ne viime viikonlopun tyttöpileet oli huiput! Pitkästä aikaa oli Tampereen ja Jykylän tyttäretki messisä.
Taijalla oltiin siis alottelemassa ja kun oli etenemisen aika päätettiin olla menemättä mihinkään tuttuun ja turvalliseen ja päädyttiin yhteen oulun homobaareista, eli Pikkuhuikkaan. Siellähän sitä tanssattiin ja hilluttiin. Sonjan kanssa käytiin vielä Nuken menot kattomassa olisko siellä tuttuja ja olihan siellä.
Ilta oli kokonaisuudessaan ihana ja joulukuussa sitten uudestaan.

IKEAssa tosiaan käytiin ja kyllähän kaikkea kotia tuli. Verhoja, laseja, toinen cd-hylly, tv-taso ja kaikkea tähellisen turhaa. Meikä rakastaa tuota tv-tasoa. Tuota nurkkaa piti vaan täyttää ja Bauhaus tarjosi meille muovikukan ja lasimaljakon halpaan hintaan.
 Ja jottein olennainen pääse unohtumaan
Samalla reissulla Verkkokaupassa sitten tämä tarttu mukaan vihdoin.

Syksyn tullen sai kesätukkakin väistyä ja nyt ollaan taas kokonaan blondi.

Nyt on väsy taas ihan kuolemaksi. Tämä päivä mennyt Dr. Pepperiä ja sipsiä nauttien ja tuijotellen How to train your dragon (joka oli uskomattoman söpö) ja muistoja verestävä Coyote Ugly.
Syy tähän on eilinen Tivoli reissu Jannen kanssa. :D Huomenna olis tarkotus Apollossa käyä halvoilla juomillaå pyörähtämässä. Ja torstaina Tivolissa on Stepa! Ähh, nyt otetaan Qstockin menetys takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)