10/22/2010

Siinä oli pari muuttujaa

Ai juma mää reppeilin takapuoleni irti tiistaina elokuvisa! Janne käytti mua taas elokuvisa, kun veikkauskortilla pääsi kaks yhteen hintaan. Kyllä koko illan kiteytti sanat: "Mää alan itkemään!" Sato, väsytti ja lipputiskillä oli niin kauhia jono, että meijän varauski kerkesi kusta. Noh, ei onneksi tarvinnut siirtyä katsomossa, kuin yksi rivi alaspäin.
Trailerit vaan vissiin paranee kerta kerralta. Tämä on päästävä kattoon!
Eilen pyörähdin Osen kanssa kaupungissa operaation "Iinalle täydellinen mekko jouluksi" vuoksi. Kyllähän Seppäläsä oli ihan nätti rääsy, mutta eihän se vetänyt vertoja Halosen kauniille tarjonnalle. Pukukopissa komeili kahdeksan kappaletta ihania mekkoja hintahaarukalla 50e-150e. Hypistelin niitä onnesta soikiana ja leikin omaa privaattia prinsessa-hetkeä. Tämä rakkaus sieltä sitten kotiin tuli ja lompakko satasella keveni. Mutta olenhan onnellinen tuosta. Istuu kuin hanska ja on väriltään ja yksityiskohdiltaa.. Noh, ihana!
Naamastakin onnellisuus paistaa miljoonien kilometrien päähän.

Illalla tyttöjen kanssa oleiltiin Taijalla. Juotiin teetä, puhuttiin aiheista maan ja taivaan välillä, naurettiin ja saatiin ihania uutisia. Vaikka se ehkä vähän tiedossa oli, mutta meidän ikisinkku Verkku oli vuosipäivänä rengastettu. Voih ihanaa! Nyt meitä on kaksi.
Tännään sitten ehkä jottain pyllyheiluttelu hommia Oulun yössä. Saas nyt nähdä saadaanko mitään aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)