12/29/2010

Keikkoja, paljon keikkoja.

Nyt se on virallisesti plakkarissa lentolippujen ja hotellinkin osalta. Helsinki, me tullaan sitten 17.1. Kiitos joululahjarahojen tämäki homma meni erittäin kivuttomasti. Ja mikä siellä olikaan?
No Godspeed You! Black Emperor ät Kulttuuritalo!

Ja sitte oih, Nelivitosessa on taas oikeeta tähtisumua koko kevvään. On Jukka Poika ja Raappana, että Chisu ja Stam1nakin vielä kävveellä. Aivvv. Näistä ollaan taas pitkän aikaan mielissään.

Ja sitte on löytyny tässä ihan tämmönen out of the box lemppari. T.I. ja Timberlake ei oo yhtään meikää ja silti mää vaan tykkään.
Ja mitä mää teen tähän aikaan konneella? No juon kaliaa ja nautin viimeisestä illasta yksin. Ose on ollut maanantaista asti vanhempiensa kanssa Rukalla ja noh, mulla se on menny tähän. Lepposta.

Lisäksi oon ihan rappiolla. Oon ollut aina sitä mieltä, että anime lähtee lapsesta hakkaamalla ja nyt oon sitte hurahtanu, kiitos Jannen, Death Noteen.
Onko L edes jotain ihan uskomattoman söpöä?
Koko hommassa on tarinakin ihan loistava. Joten tämä tyttö taitaa käydä tässä ostelemassa ensimmäiset mangapokkarinsa ja jos tuon koko animesarjanki saisi joskus kokonaisuudessaan katottua.
ja tässä on sitten ihan opening themen alkupräinen versio. Eli Maximum The Hormone - What's Up People?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)