1/10/2011

Mä tajusin ettei, enää nähdä toisiamme..

..ainakaan niin usiasti. Janne sitte tännään lähti, tervetuloa tylsä elämä kotona. Hyy.

No mutta niin. Ehämmää oo ees kertonu mitä joulupukki toi. No sehän toi vaikka mitä.
Ihastelkaa taitojani!
Ja sukkaa, alusvaatetta, muutaman paidan, pari lahjakorttia, astoita, kahvikirjan, pyyhkeitä, lakanoita. Mutta nuo tuossa kollaasissa on kyllä ylitse muiden. Hyvä etten itkemään alkanut, ku yhdestä paketista nuo Iittalan Essence-viinilasit paljastu.

Viime viikolla kävin sitten alennusmyynneissä pyörähtämässä, mutta eihän sieltä oikein mittään löytyny. Yks villapaita, yks koru ja niin kengät, taas.. Eihän ne ollu alessa, mutta rakastumiselle ei voi sanoa ei. Ja niin meni neitsyyskin tällä saralla.
Voi luoja ne on ihanat! 
Mokkanahkaa, vuori ja hurrur.. Hintahan taas vähän kirpaisi, mutta kengistä saa maksaa. Saavuttiin vielä InterSporttiin n.10min ennen sulkemista ja juoksutin poikaa hakemaan mulla neljä kertaa sopivan kokosta paria. Poistuin kaupasta onnellisena ja 89,90e köyhempänä. Elämäni ensimmäiset Converset.

Joulupukki toi Oselle retroradion ja nyt se piristää munkin aamua keittiössä sulosoinnuillaan. Ja mikähän muukaan onkaan asemana kuin 93,2 JA Yle X.

Hiukan väsyyneenä ja nuutuneen näkösenä on tämä päivä tallattu. Keho oireilee jottain ihmeellistä ja muutenki ärsää se Jannen lähtö. Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin!

2 kommenttia:

  1. oii rakastuin tähän kun sull on niin kivat värit ja kuvat :)! vihdoinki erilainen blogi.

    http://vt-chance.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)