3/07/2011

Elämä vois olla letkeetä ku reggea

Niin kuin tuo tällä hetkellä näyttää olevan. Työhommia, mukavaa oleilua, huippu viikonloppu takana ja postisetä muisti mua tämmösellä rakkauspaketilla tännään.
Raappana - Päivä On Nuori
The Sounds - Crossing The Rubicon
A Perfect Circle - Thirteenth Step
Mew - Frengers
Florence & The Machine - Lungs
Torstaina käytiin Sonjan ja tämän luokkakaverin kanssa kattelmassa Stepaa Nukessa ja kyllähän se oli taas mahtava. Perjantain huokasin kotona ja lauantaina piti vaan käyä parilla maailmaa parantamassa samaisen tytön kanssa. Neverissä me Sonjan kanssa treffattiin ja loppujen lopuksi löysimme itsemme hassussa räppiseurassa Snookkerista vuotavan katon ja halvan kalian ääreltä. Siitä Snookkerin sulkeutuessa päädyttiin jatkamaan iltaa vielä jatkomestoille, jossa meille juotettiin superpirtelöä, joka maistui nurmikolle ja tuoksui anopin kasvimaalle. Kokonaisuudessaa oli kyllä harvinaisen kiva ja rento ilta.

Sunnuntaina kävin Chisua kattelemassa Nelivitosessa ja meinas oll hilkulla, etten ees sissään päässy. Portsari ei päästäny mua sissään, ennen kuin oli ihmiset ennakkolippuineen päässyt sissään ja senkin jälkeen vielä arpo meidän muutaman liputtoman kohtaloa. Päästiin kuitenki ja todella kaukaa kattelin sitten sitä ihanaa naista. Voisinko mää vaan mennä sen kanssa naimisiin?

Keskiviikkona vois harkita sinne menemistä vähä aikasemmin, kun Sonjan kanssa tarkoituksena mennä Jätkäjätkiä jamittelleen.

Olli-Pa - Syke
OPP - Herrään vasta huomenna
Näillä on menty pari päivää hurrr. Tälle meikä lämpee.

1 kommentti:

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)