3/30/2011

Keskiviikkojamittelut

Tämähän on ollu kiva viikko. Maanantai alko EA1-koulutuksella, eli Anne-nukkea tuli elvyteltyä ihan urakalla ja jatkuu huomenna ja perjantaina, eli töitä on ollu vaan kahtena päivänä. Ja huomenna mää saan nukkua ysiin asti, hitsi mitä herkkua!
Ja kuinka söpöltä voikaan näyttää töissä..
Pitkät yksinäiset päivät pelastaa YleX ja silloin tällöin työharjotteluohjaaja, joka käy mua aina moikkailemasa. Kanssaeläjät vaan varmaan kattoo mua kieroon, kun millon hihittelen jossain nurkan takana yksin juontajien jutuille tai NOTE TO SELF!! kun luulet, ettei kukaan kato, joku kattoo ihan varmana reivaan ku viimestä päivää hyviä piisejä.

Eilen kävin ihastelemassa uskomattoman hienua taidenäyttelyä pääkirjastolla, kun Limingan taidekoulun valokuvvauslinjalla oli loppunäyttelyn avajaiset. Margalla oli ihan uskomattoman hienoja kuvia ja monilla muillakin. Juotiin rommia, vajotettiin erittäin tyylillä, syötiin sipsiä ja aiheutettiin yleistä hämmennystä. Illan päälle vielä kävästiin Snookkerisa kalialla.

Nyt tässä fiilistellään, kun viimenen päivä ens kuuta taitaa olla muutto eessä. Uus, ihana, lähempänä keskustaa ja viiskytäkolome neliötä. Mielissään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)