3/22/2011

Lievää väsymystä havaittavissa

Lomailu loppu ja eilen alko työharjottelu. 7h per päivä raksalla ei oo niin paha, mutta kun herätyskello soi jumalauta puoli seittemän, niin se ei mua hirviänä innosta. Ja valmiiksi taas hirvittää mimmonen oon kesän alussa, kun työharjottelu kestää kesäkuun puolivälille asti. Kun muistelee viime kesän jaksamista niin huhhuh. Sama homma tälläkin hetkellä sillä saralla, että viikonloppuisinki on sitä hommaa erisä paikasa ja juhuliakki pittäis.

Viime vkl, voi luoja! Kisakunto meinas pettää, kun perjantaina Sonjan kanssa kalian juonti alko jo aikasin päivällä ja kottiin seikkailin neljän jälestä. Kysseesä oli siis Afrikka'11, jossa kävin fiilistelemässä mm. Kuuntelen, OPPn ja Olli-PA & Funksonsin. 
Kuuntele - Muut ei uskalla
OPP - Menolippu minne
Mutta oli ihan mahtavat pilleet ja aamulla väsytti. Käytiin vielä yön päälle vähä pyllyä heiluttelemasa Vanahalla Paloasemalla. Ja voi sitä avautumisen määrää Kuusisaaresta keskustaan.

Lauantaina kävin Jannen kanssa Tivolissa, mutta lähettiin jo yheltä pois. Pizzalle ja keskustassa hiimailua.

Nyt mää jatkan jonku hyvän iltapalan hamuamista ja palakitten itteni muutamalla mieltä rauhottavalla siiderillä. 

Ps. Polla on oikiasti ollu ihan sekasi viimeset pari viikkoa ja tämän hyvän meilen määrää ei voi ymmärtää. Kaikki hymmyilyttää ja ihan ilman syytäki. Hihi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)