4/11/2011

Huomenna saa olla!

Huomenna luvassa vappaapäivä ja jatketaanpa numero kolomosella.
Päivä 03: Kuva siitä, mitä teit tänään
 
Eli olin töissä koko päivän ja nyt nautin jo valmiiksi huomisesta eli kuvaoksennus tämän hetkisestä tekemisestä.
Tuota Isiksen paitaahan mää rakastan yli kaiken. Varsinkin kun kaikista normeista poiketen se on ruskea ja niskassa vasta lukkee yhtyeen nimi. Iso kiitos Jesselle, kun meni ostamaan liian pienen paian ja myi sen halavalla mulle. Plus ryhtihän on mitä mahtavin.
Eli lonkeroa, tietokone kiinni teeveessä, Spotify pauhaa kotiteatterista, mesettelyä Sodankylän suuntaan ja  yksin kotona, kun Ose lähti luokkakaverille saunomaan. Tälle mää lämpiän ihan täysillä rosenteilla.

Viikonloppu oli ihan huippu kaikin puolin. Perjantaina mää käväsin ihan yllättäen Jannen tykönä juomasa kaliaa ja jauhamassa lahajakkaasti kakkaa. Lauantaina sitte tuo ihan huipun huippu likka Jyskylästä valu vihdoin tänne ja senhän kanssa oli pakko lähtä seikkailulle. Aloteltiin keskustassa errään Sonjan kaverin luona, siitä NGOhon jossa oli kanssa tuttuja ihan yllättäen, mutta sen mestan oltua niin täynnä suunnattiin kuluku Snookkeriin ja seki meni melkein samantein kiinni. Päätettiin vielä lähtä 1Bariin ja luoja siellä sai taas niin maailman parhaan makusia drinkkejä, että ihan oksat pois. Kaikki on vaan nimetty niin ihmeellisillä nimillä ja sain "Joku paikallinen rinkki"-juomalla itteni ihan euforiaan. Luoja, se oli namia! Niin kevyesti salmiakkia, että sitä uppos munki kitaan ihan urakalla.

Noh.. Sunnuntai meniki sitte välillä sohva ja sänky. Tuli nukuttua, tuijotettua aivottomana teevetä ja välillä luettua. Oli kunnon kiukkurapula!

Nyt jatketaan iltaa tämän tahtiin. Nahh, huippua!
Mt. Eden - Sierra Leone

Ja niin! Meillä on nyt ihan virallisesti uus koti. Viiskytäkolome neliötä silikkaa rakkautta Toppilansaaresta. Tämän kuun viimenen päivä on muutto. Eli tasan kaks vuotta kerettiin majailla Kaukovainion residenssissä. Onneksi nyt muutetaan vappuaattona, eikä vappupäivänä kuin viimeksi! Meinas olla nimittäin allekirjoittaneella hitusen heikko fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)