7/31/2011

Hiimaten ja hustlaten

Olihan taas kyllä menevä viikonloppu. Oulusa oli Qstock, joka tarkoittaa sitä, että kaikki ihmiset on liikkeellä. Itse en ollu lippuja hommannu, niin se meni ihan muuten vaan ees taas kalian kanssa käppäilyyn.
Perjantaina nappasin Nannan kyytiin Kiviniemstä ja hiimailin alkuillan sen ja Osen kanssa. Jossain välissä lyöttäydyin Jannen ja muitten Jäälin raggareitten seuraan. Jannen kanssa hiimaten meni sitten lauantaiki.

Voi meijän viime viikonlopun mökkireissua! Se oli kerrassaan täydellistä, maailman parhaaseen saumaan sattuva ja sai ainakin sielu ja mieli levätä.

Nokka kohti pohjoista ja vilkutus takaikkunasta kaikkoavalle Oululle. Rentoutuminen alko jo menomatkalla.
Mökille päästyämme saatto sattaa ihan vaan vähä vettä.
Muutenhan se sitten piti sisällään ruotsin sukulaisia, mölökkyä, kaliaa, ruokaa ja muuten vain kiireetontä olemista.
Koko viime viikkokin oli aika hektinen. Tiistaina käytiin ukonretaleen kanssa kiertämässä Oulun patoita akselilla Keltanen Aitta-1Bar-Never Grow Old-Graal. Keskiviikkona Jannen kanssa Mestasa euroilla. Torstaina sitten Osen kanssa käytiin herätelemäsä ruokahalua Roviantissa ja päädyttiin sitten syömään iltapalat Kauppuri5:seen. Voi luoja! Se kasvisburgeri oli jottain aivan liian parasta.

Nyt mää alan nauttiin lepistä sunnuntaista ja fiilistelleen jo ens viikonloppua, kun käyntin pärähtää Oulu Hiphop Festival. Ei malttais oottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)