8/26/2011

Pimiät yöt

Keskiviikkoisen RPVn keikan jälkeen siinä hirviäsä hyper-energiapäissään päätin lähtä tallaileen pitkin mestoja kameran kanssa. Hyviä kuvia jäi kätteen paljon ja rekkakuskit kävi ihimettelmäsä sitä mun toimintaa. "Me katottiin tuolta, että mitä ihmettä tuo tyttö tekkee? Ai, sillä on kamera! Pakko oli tulla kattoon, ko on niin hassun näköstä tuo sun venkoilu."
Tulihan siinä samalla napattua uus FB-profiilikuvakin.

Viime yönä näin taas niin hassuja uniakin! Fiilistelin mm. Beastie Boysia ihan täysillä ja juttelin yhen sydäntä sykähdyttävän herran kanssa dinosauruksista. Saapa taas miettiä, että mitähän helv..
Tännään saan jäähä viikonlopuksi yksin kottiin ja Janne tullee tissuttelleen kaliaa ja kuunteleen mun kaa hyvvää mussiikkia ja kertaamaan viimesen kolmen viikon tapahtumat. Lauantain Time Tunnelit saattaa harmikseen jäähä välliin, ko Sonjalle iskeny sänkyyn kaatava nuhaflunssa. Höh.

1 kommentti:

  1. Sulla on ihanan pirteä banneri! Otat upeita kuvia ja ne on sopivan kokoisiakin. Kirjoitat ihanasti ja postauksissa on sopivasti tekstiä. Blogisi on 9½ arvoinen (:
    Ps. Tykkään hiuksistasi

    http://nobodysperfecct.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)