9/04/2011

"Me nähhään kaikki sammaa pahhaa unta!"

No tulihan se perjantaina Kultturibingoon lähettyä ja ei ehkä olis kannattanu. Homma oli ihan kaoottista, liikaa ihmisiä liian pienessä paikassa liian päissään, homman organisoinnista ei ollu mittään hajua, eli homma levis kirjaimellisesti reisille. OPP alotti puolitoista tuntia myöhässä, pikkusen venyneen open mic-session takia ja mestan PA-laitteisto kusi aivan täysillä. Sille kyllä porukalla naurettiin ihan riekaleina, että ei tää voi ennää olla ees todellista.
Hassun illan kruunas se, kun bingolta suunnattiin NGOhon, jossa sitten pauhas ihan urakalla uusimmat diskohitit, revittiin tukevat hiprakat ja löydettiin ittemme sen jälkeen Tivolin tanssilattialta.
Siinä sitten kun Sonjan ja Maken kanssa keskustaan käveltiin, naureskeltiin vaan, että tätä iltaa saa miettiä monta päivää, että kuin tässä näin pääsi käymään.
Tää piisi on soinu perjantaista asti päässä! Ihan huippua huomata, että pojat oikiasti tekkee tätä ihan tosissaan.

Kävästiin perjantaina alkuillasta Osen kanssa kuvvailemasaki taas iltamme ratoksi ja tuolla vaatetuksella muutenki pyyhkittiin perjantaina menoisa etteenpäin.

Tännään viettiin sunnuntai elokuvisa ja käytiin kattelemasa Pussikaljaelokuva. Olihan se aika hyvä ja niille läpille sai reppeillä ihan urakalla.
Nyt sitten voiki miettiä, että mitähä sitte. Duuni loppu viime viikolla, eli mää voi alakaa vaan ottaa lungisti ja kikkailla päivät pitkät.

Tässä vielä tarjolla olis sitä Oulun Taiteiden Yössä esitettyä Teosteosta, joka sai ihan maanlaajuista huomioita Huomenta Suomen, eri radioiden ja Kymppiuutisten loppukevennyksenki muodossa. Hihi, tuttuja jätkiä!

2 kommenttia:

  1. TOsi hienoi kuvia ja ihan sairaan hieno banneri! :--)

    http://micontentovida.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)