10/13/2011

It's gonna be legen... wait for it... dary!

Oon alkanu paikkaamaan sivistyksesä möllöttävvää reikää ja alkanu kattoon How I Met Your Motheria. Kyllä, oon niin koukussa! Miksi mää alkoin kattoon tätä vasta nyt? No, onneksi ei ole pelekua, että loppuu kattominen ihan kesken, ko jälellä olevia kokonaisia tuottiksia on vielä viis! Haha!

Viime viikonloppu oli ihan hemmetin eeppinen! Ihan extemporee kummallisella seuralla Kantageddonin kiirastulleen (lue: Kantis) ja reivasin Samin kanssa sitte tappiin asti. Vitsiksi kerkeski jo muodostua, että ollaan toistemme BPFF! Eli best party friend forever. Aww! Lauantaina kai pittäis taas uusiksi ottaa ja tytökki lähtee tällä kertaa messiin.

Ja se on täällä! Paskanjäykkänä kävin tökittävänä kaapinkokosella lävistäjäsedällä, jonka mielestä mun suu on kauhian pieni. No mitä itelläs on käet ku lapiot?! Mutta mää rakastan sitä nyt.

2 kommenttia:

  1. Aaaaaah, How I Met Your Mother. <33 Mun oli yhessä vaiheessa aina pakko kattoo yks jakso ennenku lähin töihin. :--D Eli joo, iha paras sarja.

    VastaaPoista
  2. Suvi: Hahah! :DDD Itekki on tässä nyt miehekkeen kanssa hittaasti mutta varmasti kateltu ekaa tuottista. Ja on ihan loistavuutta!

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)