12/13/2011

Hipitiheijjaa!

Tässä vois tarinoida vaikka ihan mitä viime viikonloppu piti sisällään. Ihan yllättäen mua ei viime viikolla jaksanu minkäänlainen aktiviteetti kiinnostaa ja kämpästä poistuminen sisälsi vain kauppaa, kämpän kattomista ja iskällä kyläilyä. Mutta vkl toi ihan uudet tuulet mukanaan.
Alicia Keys - Empire State of Mind (part II)
Näin ihan hirmuisesti ystäviä ja aloitin sen perjantaina Sonjalla, Snookkerilla ja järkyttävällä avautumisen määrällä. Tunteja istuttiin sohvan nurkassa, purettiin kumpikin sydäntämme ja siinä vaiheessa oli ihan pakko lähtä uhmaamaan lumipyryä, kun Sonja alkoi tipahtelemaan todella lahjakkaasti. Hymy persiissä pyöräilin kämpille ja olin jo valmiiksi fiiliksissä siitä, mitä lauantai oli mukanaan tuomassa.
Vuorossa oli kaverin tuparit ja taas uhmattiin raivokasta lumisadetta. Pääsin juhlapaikalle aivan tuhannen lumisena ja sisääntuloa siivitti kiroaminen: "Saanko vähä avautua tuosta ilmasta!" Siinä paikalle valu roppakaupalla ihania ihmisiä. Illan edetessä me sitten otettiin keskustaan askeleet, käytiin yhillä Toripoliisilla, aiheutettiin siellä hämmennystä, lähettiin Kantikseen reivaamaan ja siinä rytäkässä piti vähä avautuakki! Mutta mitä sitten! Aamuyön tunteina päätti sitten laitteet hajota ja musiikit loppu täysin. DJ oli kopissaan hiukan panikoitunut. Päätettiin suunnata himpeen ja kiitin sunnuntaina Jeesusta siitä krapulasta.
Taio Gruz - Hangover
Mää oon niin onnellinen nyt ja varsinkin nuista ihmisistä ketä mun elämässä on. Sain kuulla viikonloppuna, että näytänki onnellisemmalta kuin pitkään aikaan ja on mulla syytäki! Mahanpohjaa kutkaa ihan! Vaikka oonki ihan PA tuon muuton takia.. Onneksi kovat suunnitelmat on uudeksi vuodeksi kamujen kesken, toivotaan vaan että nekin ottaa onnistuakseen.

2 kommenttia:

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)