12/21/2011

Mistä löytäisin joulufiiliksen?

Joulupukki kävi postisedän muodossa alkuviikolla ja kiikutti mulle kauan odotetun paketin. Etsy.comista olin tätä jo kuukausia himoinnut ja veronpalautusrahoilla päätin tyydyttää omaa materiaalihimoani. Postikuluineen hintaa paketille tuli reilu 30e, mikä ei minusta ole laadukkaalle käsityölle edes paha hinta. On se kaunis.
The tree of life symbolizes many things, including wisdom, protection, strength, bounty, beauty, and redemption. Smoky quartz helps ground the mind and the soul.
Nuista Charmed Desingin koruista olisin voinu kotia haalia vaikka kaikki, kun värien kirjo on laaja ja roikkuvia hiluja vaikka mitä. Mutta välttämättä halusin juuri rauhanmerkin ja Elämän puun, niin tein korivalikoimaani poikkeuksen ja sinne saapui jopa jotain kultaista.

Voi, mää niin kiroan tämän päivän jo valmiiksi! Pitäis lähtä kylille ravaamaan miljoonaan paikkaan, toimittamaan lappuja, soittaa joka suuntaan ja yrittää vielä nähä Sonjaakin, jotta saisin edes osan joululahjoista toimitettua ihmisille ennen joulua. Loput tyttöistä saavat lahjansa varmaan vasta uutena vuotena. Mutta eikös se ole parempi myöhään ko ei millonkaan?

Mutta onneksi enää puolitoista viikkoa ja pääsen muuttamaan! Ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)