1/30/2012

Game on!

Kun kaveriporukka alkaa miettiin tekemistä ainaisen alkoholin läträämisen ja perseellä sohvan kuluttamisen sijaan, syntyy idea! Silloin kaivetaan lautapelit naftaliinista, kerätään porukka kokkoon ja peli-iltamat ovat valmiina alkamaan.
Lauantaina oli vuorossa suht pienellä osallistuja määrällä Disney Monopoly, karkkia, poppareita ja muutaman ihmisen alkoholisoituminen. Seuramme onneksi kasvoi muutamalla gay-boylla, kissalla ja Haavistokin piristi iltaamme linnasta katellen.

Illan teema oli kyllä hyvin esillä flaijereitten ja Uutisvuodon merkeissä.

Kun peli oli sitten kestänyt jo komiat 4 ja ½ tuntia, alko kello jo repiin sen verran paljon, että kaksintaistelu todettiin tasapeliksi ja ihmiset alkoivat suuntaamaan kotia kohti.

Itse huitasin vielä kaupunkiin, kun muutaman muun ystin kanssa olin päättänyt iltaa vielä viettää ja Amarillon tanssilattia tuli valloitettua. Oikein mukavan ja ihanan illan sitten pilasi joku helvetin päissään ollut riemuidiootti. Kotimatkalla ruvettiin ottaan pikkusen liian läheistä kontakia. Kyseinen ääliö kerkes mut komiasti kaataa pyörätien laitaan, mutta onneksi sen verran ossaan hanttiin laittaa, että muutama napakka potkasu haaroväliin, helvetin kyytiä juosten kotiin ja täydellinen romuttuminen kämpille. Vittu oo ikkään pelanny nuin paljon ja ehkä hiukan verran pelottaa edelleen. Semmonen, kerta se oli itellekki ensimmäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)