2/06/2012

Mikä maa ja mikä ihmeen valuutta?

Onko nyt maanantai? Voiko muka olla? Mihin sunnuntai muka hävis? No jos puretaan tätä pään sisäistä myllerrystä, niin ymmärän ehkä itsekin sekavan olon.
Lauantainahan oli juhulat! Muuton paras asia oli kysseesä ja tuparit nyt asettu tuolle päivälle.

Porukkaa oli ihan kivasti vaikka messistä puuttu nuhakuumeen ja kiireiden takia nyt suurinosa kaveripiirin kulmakivistä. No, otamme vahingon takasi joskus.

Tukka sai onneksi uudet väritkin perjantaina päähän ja pitihän tuo Ufopullo korkata. Ehkä oli uskomattoman pahhaa yök!


Meijän kissaa pelotti aivan kauhiana taas kaikki ihmiset ja se kerkesikin vähä räppiä muutamaa ihmistä kynsillään.

Ja voi kattokaa tuota Jonnan tukkaa! Ihana!
Verkun ja Millan kanssa suunnattiin vielä Apolloon tanssahtelleen. Se kuumuus ja eeppinen reivaaminen, oltiin liekeisä! Aivan ihana ja mukava ilta. Siitä kävin vielä M&M:n residenssissä aamuyöllä teellä ja sielua hoitamassa. Ja siellä oli joku ihan kisu, joka tyrkkäs perseensä heti mun sylliin ja oli siinä koko sen ajan ko siellä olin.
Sunnuntaihin heräsin hyvin vähiltä yöunilta, podin kauhiaa jysäriä ja pelkäsin iltaa jo valmiiksi. Skarppasin tukevalla aamupalalla ja vedin litroittan limpparia. Ose sitten iltapäivällä haki mut kämpiltä sen luo ja meikä alko vaan odottaan kellon lyövän 01:00. Kyseessä oli meikäläisen joka vuotinen traditio!
Koskaan en oo ees seurannu jenkkifutista, mutta Super Bowl on joka vuosi katsottava, jos se on vain mahdollista. Ny onneksi Nelonen sport pro näky kaikille ilmaseksi. Eli meillä oli Osen kanssa olkkarin lattialla kunnon piknik-meininki viltteineen, sipseineen ja energiajuomineen. Kuuelta sitä nukkumaan päästiin ja musta tuntuu nyt, että putuan tähän ihan näillä näppäimillä.
Mutta Tom Brady!  
Harmi ettei Patriotsit voittanu, mutta NY Giantsit teki ihan uskomattoman nousun lopussa!

2 kommenttia:

  1. Mnöö, UFO on hyvää ! Tai siis sillon se on hyvää kun se on ihan kylmää, muuten se on vähän yyh. :-D

    VastaaPoista
  2. kiva blogi, tosin ei ihan mun tyylinen. ollaa aika erilaisia niin ei sytytä...

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)