3/15/2012

Aika juoksee

Hyi kauhia, kun nämä viikot nyt työn siivittämänä mennee niin nopsaa! Sitä ihan torstaina aina säikähtää, että mun viikonloppu taas alko. Muutenkin duunin jälkeen vaan jumittuu kattoon konneelle sarjoja ja elokuvia.
Viime vkl meni vähä hassusti. Perjantain huomasin, että mun uutuuttaan hohtava pyykkikone on kunnon maanantaikappale ja ei pelitä. Muutenki vastusti vähä kaikki ja aattelin vaan kalsareissani nesteyttää kämpillä. No mutta oho! Apolloon jätkien kaa, kunnon grebailua, salakavala humala ja erittäin hidas ja pitkä matka kotiin. Mustelmilta ei säästytty ja darra oli lauantaina aivan kauhia. Sängystä uskalsin nousta vasta kun päivä oli jo pitkästi iltapäivän puolella ja menin illalla aikasin nukkuun. Sunnuntaina tuskailin ohi juossutta viikonloppua, mutta näin sitä taas tässä ollaan.
Viime viikolla räpsin nättiä ilmaa sohvalla maaten ikkunasta ja taivaalla möllötti melkein täyskuukin.
Luvassa mukava viikonloppu. Huomenna tyypit käy korjaamasa mun pyykkikonneen ja sitte meikä niin pyykkää! Lauantaina olis tarkotus herkutella, nauttia sivistyneesti viiniä ja antaa elämän hemmotella.

Sitten onkin suurissa odotuksissa 24. pvä, koska korvia hemmotellaan taas urakalla. Love, peace and other stuff eli Afrikka'12. Tiivistettynä idea on:
ApuPaku Ry järjestää jälleen legendaarisessa Kuusisaaressa alkavan kevään parhaat bileet! Kaikki tuotto käytetään lyhentämättömänä Gambian Pakau Penku -kylän hyväksi. www.apupaku.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)