4/19/2012

Kauniin hymyn salaisuus?

Onko se nyt mikä? Se että pesee hampaat kaks kertaa päivässä ja jauhaa purkkaa erittäin harvoin. No on toiminu mulla, ainakin hammaslääkärin mukaan.

Oon tässä siis kuluneella viikolla jo kahesti käyny purukalustolekurilla ja ens viikolla olisi vielä yks kerta lisää. Voi hele! Tämän siitä saa, kun ei ole siellä vieraillut viimeiseen kuuteen vuoteen. Mun piti vaan mennä uusimaan liimaa retentiokaareen, kun siitä lähti toisen etualahampaan takaa se irti. Ja niin ko sitten naamakirjassa avauduin, että: "menin sinne asenteella "tämmönen helppo keissi jess, eihän täsä mittään!" siinä ko makas sitte leuka turrana puudutteista, miljoona eri konetta suusa ja lääkärin tuskaillessa mun vuotavien ienten kanssa mää mietin että "NO EI NYT PERKELE!" DD':" Yep! Ikenet viiliinty, saatiin liimat uusiksi suuren taistelun ansiosta, suu täynnä hammaskiveä > uusi aika. Tännään sitten ulisin ja vikisin herkän purukalustoni takia hammaskiven poistossa ja ens viikolla sitten korjaillaan pari lohjennutta hammasta. Jesss! Tarkastuksessa ei onneksi löytynyt edes reikiä, eikä smiley ollut aiheuttanut etuhampaillekkaan mitään vauriota. Tädit onneksi hellin kätösin onneksi kohteli mua edes laskun suhteen, mutta onneksi äiti kustantaa.

Ja saan sitten synttärilahjaksi äiskältä sähköhammasharjan. Saamari ko menin sanomaan, että oli lekuri suositellu.
Plus Instagram saapui puhelimeeni ja sitä on nyt tässä raiskattu ihan olan takaa.

Ja ressaan lauantaista jo nyt. Olis kummitustädin viiskymppiset ja mitä mää puen. Liian juhlavaa, vähän käytettyä vai uutta? Byhyy! Huomenna tempastaan kaikki vaatteet päälle ja katellaan mikä tuntuu parhaalle.

Korvamadot! 
Madonna ft. Nicki Minaj & LMFAO - Give Me All Your Luvin' (Party Rock Remix)
Sandro Silva & Quintino - Epic (Original Mix)

4 kommenttia:

  1. Heii, sulla on hienoja kuvia, ihana kissa ja mielenkiintoinen blogi muutenkin! :)


    http://www.miljoonatahtea.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. S: Kiitos oikein paljon :)

    VastaaPoista
  3. söpö kissa ja ompas hyvän näkösiä lettuja!:)

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)