4/07/2012

Ylläriä ja suunniteltua

Mää starttasin tämän pitkän viikonloppu aika ylläritempauksella. Hoksasin torstai-iltana, että PMMP olis Tähdessä esiintymäsä ja koska tili näytti ilosesti plussaa, niin reilun tunnin päästä olin jo sinne menossa.
Hyvin vierähti ilta ihmisten kanssa jutellen ja humaltuen. Mutta mikä ihmettelyn aihe se aina on omalla kohallani, että miksi oon keikalla yksin? No, miksi mää sinne jonkun kaverin tarvisin?! Onhan se odottelu keikalla yksin vähän tylsää puuhaa, mutta siihenpä se sitten jääkin. Itse oon keikalla niin liikkuvainen ja hetkessä elävä, että jo hetken jälkeen kaveri olisi jossain hukassa.
Hyvä keikka oli ja kyllä tytöillä on enemmän munaa lavakarismassa, kuin monella miesartistilla yhteensä!

Pitkääkin pitempi perjantai meni ihan kotosalla maaten ja telkkaria tuijotellen. Eli ei mittään normaalista poikkeavaa.

Sonjaa treffailin tänään keskustassa kahvittelun merkeissä, ennen kuin sitten käytiin Äxässä kattelemassa Roolipolunveljeksiä ilmaiskeikalla. Tyttö väitti, että oon kovinkin laittautunu. No olisinki ees! Letti on ehkä kahen minuutin värkkäys ja muutenkin lähtiin kämpiltä ehkä n. 20min varotusajalla.
Mää roudasin kamerankin mukkaan tännään ja voin Sonjalle nuo kuvat kiikutella tässä. Saapahan jätkät vähän kuvamateriaaliakin keikalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)