5/23/2012

Hitusen vajaammat päivät

If a man can become a monster, then a monster can become a man. 
Hähähää! Dark Shadows oli ihan parhautta! Burton, Depp ja vielä tuo ihanaakin ihanampi Helena "I killed Sirius Black" Bonham Carter. Ja joo, noitaki oli aika hottis. Tai sitten ei. Oli ja ei. Välillä! Äää!

Ihanien tyttöjen kaa läksittiin Superpäivien kunniaksi vallottaan teatteri ja vaatimattomasti lippuja lunastaessa kone syyti pihalle 11 kappaletta lippuja.

Aiheutettiin kiinalaisessa hämmennystä naurulla, möykällä ja huonoilla juttuilla. Syyäkki piti aika forcella, kun Jonna hokee vähän väliä vieressä: "Teillä olis aikaa 20min. Nyt olis 16min. Joo hei! Se on jo kahtakytä vailla!" Ja elokuvahan alko varttia vaille. Pienellä kiireellä juostiin paikalle ja kerettiin vielä traileritki kattoon. Jess!

Elokuvan jälkeen tarjottiin pihalla sitten sisällä olijoille kunnon väliaikashow. Tiiä sitten kuinka järkevältä se homma on näyttäny, kun ei oo kuullu juttuja? Niinkin on ehkä ihan hyvä. Päädyin taas siihen johtopäätökseen, että mun kaverit on ihan täydellisen riemuidiootteja ja päästään vialla, mutta en mää niistä muuten tykkäiskään!

Kuten huomaa, niin lisääntyvä lämpö ja taivaalla möllöttävä pallero on tuonu tälle likalle taas väriä mukaan. Jaksaa panostaa ulkoiseen olomuotoon enemmän, kuin synkässä ja kylmäsä talvesa.

Tästä päivästä mää en ehkä puhukkaan sen enempää, kuin että se koostui näistä. Oon tuon biisin renkuttanu ehkä jo sata kertaa tännään. Mutta siis ei juma! Jollain on ihan liikaa aikaa.
 Ilmeeni, kun internetissä on jotain järkyttävää!
E.T. dislike! :c Mää repiän tälle varmaan koko loppuviikon!

1 kommentti:

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)