5/10/2012

Tämä on jääkiekkoaiheinen postaus

Kyllä! Mun kannattaa kattua jääkiekkoa, kun se näyttää lukemineen nuin hyvälle. Mää oon siis tässä joka keväisessä show'ssa vähä huono. Emmää kato kuin vahingossa näitä alkupään pelejä ja oon sitten ihan pihalla kaikesta, kun joka ikinen ihminen jauhaa siitä joka päivä.

Aina kuitenkin sitten katson semifinaalit ja finaalit, jos vain sinne sattuu mielenkiintosia joukkueita. Eli Suomi, Tsekki tai USA. Tsekki on tänä vuonna vähän pettymys, kun en pääse kiljumaan joka kolmen minuutin välein "JAGR!!", kun ei herra Jaromir tänä vuonna pellaa Tsekin MM-joukkueessa. Pöhh.

Ja mää oon vähän ehkä ihastunu tuohon kapteenin tittelin manttelin perijään. Hrrr, nuorempi Koivu.

Kisakatsomon lisäksi tämä päivä on menny töissä, vittuuntuen, siivoten ja maalaten keittiönkaappien uudet nupit mustaksi. Alko nupit jäämään käteen ihan urakalla, niin kävin kaikkiin ostaan uuet. Ennää en jaksa tapella nuitten kaa.

JODAROK - ANNA RIIKINKUKON LENTÄÄ
..oli tässä vähä muutakin, ko kiekkua.

Tähän pakko vielä lisätä kaverin statuspäivitys, joka reppeilytti.
Huomio kaikki jääkiekkointoilijat: valtakuntamme maajoukkueen kannustaminen kohti MM-kultaa on turhaa.

Ainoa ratkaiseva tekijä Suomen MM-jääkiekkovoitoissa on ollut JUTI. Tarkemmin ilmaistuna JUTIn massa, MM95 JUTI painoi n. 90kg, MM11 JUTI painoi n. 140kg ja laskelmieni mukaan JUTIn massan tulee seuraavan jääkiekkokullan saavuttamiseksi olla n. 190kg. Suosittelen siis, että viikkaatte pelipaidat kaappeihin ja alatte kannustaa JUTIa rillaamaan, hyvällä rillaustahdilla seuraavaan jääkiekkokultaan vaadittava kriittinen massa saavutetaan jo ehkä vuonna 2016 Moskovassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)