5/04/2012

Vihdoinkin!

Jes! Mää viimein sain päähän kertyvää ostoslistaa hitusen pienemmäksi. Auto kun on nyt käytössä äitin ollessa muilla mailla, niin huitasin tuossa keskiviikkona käymään Zeppeliinisä ihan Stadiumin takia. Kiertänyt epätoivolla kaikki urheilukaupat ja kauhistellut taivaita hipovia hintoja. Onneksi Stadium ei pettäny. Halvalla päästiin ja nyt on vihdoin urheiluliivit ja väriin mätsäävä toppi.

Samalla reissulla jäi mieleen kaivelemaan H&M:llä yhet bikinit ja tänään ne kävin sitten keskustasta shoppaamasa. Löyty sieltä nyt vihdoin silmää miellyttävä asiallisempi laukku, jonka kanssa kehtaa vähä hienompiinkin juhuliin lähtä.

Mää olin vappuna kameran kaa ihan surkia, mutta menoa oli sitäkin enemmän! Ja kuhan Marika saa kuvansa työnnettyä naamakirjaan, niin ehkä ne löytää tiensä joskus tännekkin.

Kuhan saatiin porukka kokkoon, niin uhmattiin tuulta ja pikniköitiin Ainolan puistossa. Kylymä tuli, siirryttiin sisätiloihin, meikä vaihto välillä seuraa ihan lennosta, humalluttiin, jonotettiin baariin saatanan kauan ja maksettiin siitäkin riemusta 8e. Voi jee! Sitähän jorattiin sitten tappiin asti. Onneksi vappu on vaan kerran vuojesa!

Kotona n. klo 05:20 oli nukkumaan meno hankalaa, kun verhon välistä nouseva aurinko killasi silimään! Kiroan ylimmän kerroksen ja aamuauringon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)