7/31/2012

Let's festival

Olihan se taas ihan kammottavan äkänen rykäsy. Perjantaina piti ottaa vaan lungisti, mutta eihän se mee koskaan niinko suunnitellaan. Hiimasin erinäisten ihimisten kaa Oulun pimeneväsä illasa ja löysin itteni vielä valomerkin aikaan Amarillosta. Niin mites se kymmeneltä herääminen lauantaina? No näin!
Reilut kolme tuntia unta ja Rytmirannalla alko ittensä henkiin juominen. Aurinko onneksi helli ja kalia oli kylymää. Solonen oli loistava ja rannalla ei kyllä ollu kuin kourallinen ihmisiä.

Tällä ohjelmalla lätikittiin koko päivä eteenpäin.

Ja sitten koitti taas tuo odotettu aika. Lämpötila n. +25'c ja tuunatulla paidalla ja capreilla päätin jaksaa Stam1nan pitata.
Jatsit oli oikein komiat ja nilikat tän näkösinä tultiin kottiin. Kyllä mää sanon vaan että kannatti! Uijuih! Pitti oli taas varmaan halkasijaltaan kymmenisen metriä, yleisössä pitin laidalla kaheksan järkkäriä ja kaks aivan eeppistä wall of deathia!
Wall of death kuva täältä.
Sitten mää mähinkin loppuillan taas rannalla räppiä kuunnellen. Bongasin tämmösen toisen yhtä väsyneen naisen sieltä.

Illan aikana jamiteltiin Stepa, OlliPA & OPP ja Karri Koira & Ruudolf. Hetki ennen viimeiseksi mainitun keikkaa lävähtikin kajareista pauhaamaan Justin Bieberin Baby (??? :--DD), jota sitten jorattiin anniskelualueella pöydällä. Lipesin sen jälkeen yleisömassaan ja olihan sekin kova keikka. Mammat Riivaa viimesenä piisinä räjäytti ja vielä sen jälkeen sitten yhteislauluna veivattiin vähä lissää Babya.

Sunnuntaina oli kuolema, joka tuntu vielä maanantain puolella.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää loistavalta! Siinä on ollut pitillä kokoa :)

    VastaaPoista
  2. Kristi: Joo oli taas kyllä oikein mukava Qstock. Aina ossaa ees arvostaa, että omalla kylläläkin osataan. :D Ja kyllä, pitti oli ihan huikee. Vieläkin muistelee lämmöllä.

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)