8/08/2012

Hankintoja

Palakkapäivä on paras päivä! Viime viikon perjantaina päätin, että nyt en enää kiroa vanhaa surruuttajaa. Se kun tykkäs sammuilla, huutaa ja olla hidas. Mutta nyt passaa.
Samaan syssyyn vielä LaCie ulkonen kovo nyt vihdoin suojaamaan mun tiedostoja ja helpottamaan tiedostojen siirtelyä paikasta toiseen.
Se koneen katselu ja ostaminen oli kyllä hieno reissu. Ose meinas hermostua muhun, kun multa löyty sen liian kallis-kortin rinnalle mm. liian iso-kortti ja se tärkein se on ruma!-kortti. Tämä sitten miellytti silmää ja on muutenkin ihana, kevyt ja hiljainen.
Vuosia välissä neljä, mutta mihin on kaikki sentit hävinneet?
Omat lanit. Toisella perusdatailut ja vanhalta käynnissä tiedostojen kopioiminen.
Piti sitä nyt pitkän ajan himoaisen jälkeen tääki kottiin kantaa. Se on muki ja se on ihan mua!
Lauantaina sitten leikitään elitististä suomenruotsalaisia ja anoppilaan rapu(la)juhuliin. Namnam! Plus mulle on iskeny aivan kauhia kesäflunssa. Kaikki perusoireet, mutta onko kuumetta, että tauti menis helpommin pois? No ei!

4 kommenttia:

  1. Sähä oot pistäny rahaa haisemaan :D Tervetuloa Acer-perheeseen. Toivottavasti sulla ei oo yhtä ketuttavat näppäimet kun mulla on omassani..

    VastaaPoista
  2. Kristi: Ekkai vaan tarkota sitä, että näitä saa hakata ja painaa suoraan keskeltä, jotta kirjaimet ilmestyy?? Jos tuota, niin kyllä! :D Voe, eiköhän tähän silti opi.

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)