4/23/2010

104 and counting

Nämä tässä menneellä viikolla on tipahdellut postiluukusta.
Surullisen kuuluisa Efin uutukainen CDON:lta vain kaksi ja puoli viikkoa myöhässä ja tänään sitten Sigur Rósin vokalistin Jónsin debyyttialbumi Go. Voiko näistä sanoa muuta, kuin ovat silkkaa ihanuutta. Oselle puolustelin, kun tänään kotia tullessa lattialla köllötti Äxän kirjekuori sanoilla: "Voinko sanoa tälle en? No en voi! :))))" Arvosti kyllä taas ihan kympillä. Levyhyllyn sisältöä voi siis lähemmin tarkistella täältä.

Tämä päivähän alkoi reissulla työkkäriin, jota ei ikinä tullutkaan. Siellä kun oli systeemi muuttunut ja en voinutkaan mennä tammikuussa sovitulle ajalle tänään, kun perjantaisin on vain ajavarauksella tehyille tyypeille aikaa. Ja työkkärin täti vaihtui samalla sedäksi. No otampa keskiviikkona sinne uuden reissun aamulla, kun samalla sitten siitä ryykään äitille päätä värjäämään. 
Kävästiin sitte tuon miehekkeen kanssa kaupunnilla pyörimässä. Hänelle löyty kesäksi vaaleat pöksyt ja itelle Body Shopista kivipuuteri. Kävin myös Gina Tricotissa sovittamassa erästä mekkoa (jota on TV:ssäkin mainostettu 19,90e), mutta päällähän se sitten näytti joltain halvalta rätiltä. Joten sinne se sitten jäi.
Alkosta sitten siitä suivaantuneena lähti juotavaa vajaalla kolomellakympillä mukkaan, joten tämän illan suunnitelmat on selvät. Haluaisin seuraa ihan hirviänä nyt, kun Fionassa olisi vaahtopilleet ja ne olisi hienoa käydä kokemassa.

Loppukevennyksenä taas meidän elläin. Tälle kuvalle olen sitten yksinäni hihitellyt koko illan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)