4/17/2010

Evoluutio jää, vain ihminen häviää

Eilenhän ne Stam1nan pojat oli Teatrialla rokkaamassa. Hitto vie oli hyvä keikka ja pitti oli ihan valtava. Kyllä sai taas liikuntaa ihan hyvästi, kun pitissä kävi pyöriskelemässä. Olivat jopa isolla puolella soittamassa, niin oli tilaa liikkuakkin. Vähän vain nyt särkee ja kolottaa ja muutaman mustelman onnistuin hankkimaan, että haaverit ei tällä kertaa ollut isoja.
Kaikki vaatteethan ne kotia päästessä pyykkiin lensi, kun niistä löyhkäsi sellainen oikein aistikas hien, kalian ja muiden alkoholien katku. Joku urpo siellä taas täysinäisen tuopin kanssa seilasi ja itsehän joutuin tulilinjalle ja sain siitä ainakin puolet päälleni jes. Ja voi sun saatana! Eikö ihmisillä oo sen vertaa aivoja, että ymmärtävät ettei keikalla saa enää sisällä tupakoida! Teatrialla on ilmastointi ehkä eniten perseestä ja eihän siellä kukaan voi enää hengittää, kun joku alkaa savuttelleen. Perkele! Ja hittoko yöllä pukkas kotona ihan hirviää happivaetta ja haukottelin aivan kauhiana, ennen kuin nukahdin. Oseki reppeili mulle, kun selittämisen katkaisi aina ihan helvetin iso haukotus.
Yhteenvetona oli aivan hemmetin palakitteva ja mukavasti soittelivat piisejä uusilta ja vanhoilta levyiltä. Pärähti sieltä niinkin hienoja piisejä, kuin Kadonneet Kolme Sanaa, Viisi Laukausta Päähän. Jäteputkiaivot, Lääke ja omnom kaikkea muita hienoja.
Tässä nyt odotella sitten toukokuun viidettä, kun Mokoma valtaa Teatrian. 8))

1 kommentti:

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)