4/14/2010

Melkein mahdoton tehtävä

Eilen oli taas oikea tuskien taival. Kun on kyseessä kaupungille lähteminen tällä neidillä, ilmaantuu jostain vaate- ja naamakriisi. Sitähän sitten kämpillä kitistiin ja kiukuteltiin pari tuntia, ennen kuin sitten sain aikaseksi lähteä. Ose taas rakasti mua ihan täysillä. :D 
Ja sitten se seuraava ongelma. Olen omannut koko pienen ikäni kaksi ongelmaa. Mulle ei löydy ikinä kenkiä, eikä takkia, kun ne olisi pakko saada. Onneksi nuista kenkien osto ongelmista, olen jo jotenkin onnistunut pääsemään irti. Mutta takit! Väärän värinen, väärän kokonen, vammanen päällä, ei istu, maksaa liikaa.. Huoh, aina yhtä hankalaa ja tuskaista.
Eilenhän sitä sitten joka ikinen mahollinen liike kierettiin ja valehtelematta käytin päälläni n. 20 takkia. :D Mutta sitten se löytyi! Stockmannin Vero Modasta hintaan 49.95e.
Ja aika hurjaksi heittäydyin, kun se on kuitenkin valkonen. Mutta perustelin sen Oselle sillä, että tarvin ns. hienomman takin, jonka heitän päälle, kun johonkin lähden. Ja tuossa on ihan älyttömän nätti leikkaus ja yksityiskohdat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)