6/16/2010

Just stay where you are

Armotonta unen ehkäisemistä ollu joka päivä. Ollut niin väsyny töiden takia, ettei illalla enää muista aamulla heränneensä. Eile karkas lapanenki jo, kun päikkärit venähti nätisti kolmen tunnin mittasiksi. Silti illalla väsytti äärettömästi, mutta oli ihan jumalattoman levoton yö.
Maailman rakkain lammas-muki, joka alkaa hajuammaan :c

Kävin tännään nelijä tuntia töissä, josta suuntasin Kiiminkiin kirjottammaan työsoppareita. Pääsin Kiimingin kunnalle töihin ainakin elokuun loppuun tekemään maalarin hommia. Setät vaan naureskeli että: 
"Ei meillä oo varmaan koskaan ollut noin kaunista naista töissä. Varsinkaan maalaria! Kyllähän kaikki (töissä olevat) pojat tappelee, kuka saa tulla sun kanssa samalle työmaalle." 
Niin vissiin! Oon niin äärettömän nätti ja söpö aina töissä. Tukka pystyssä ja ilman meikkiä pyörin siellä. Ja sain Kiiminki-lippiksen. Haha!
Vihanen maalari!
Ennen kotiatuloa kävin vielä kaupungissa pyörähtämässä ostamassa kaikkea tarpeellista ja itselleni itse synttärilahjoja. Löysin nätin topin Mick'sistä hintaan 19,90e. Olkapäissä oli tuota kirottua bling blingiä, mutta ei ollut överiä, niin munkin silmä sieti sitä.
Sitte tukkaväriä, pinkkiä shokkiväriä ja hopeashampoota. Ja Anttilasa oli huulimeikit tarjouksessa ja ostinpa elämäni ensimmäisen huulikiillon.
Huomenna äiskä tullee syntymispäivä kahaville ja saa vaalentaa taas tuota mun tukkaa. Perjantaina sitten Osen kanssa taistellaan tuo ottatukka pinkiksi ja toivottavasti tulos on tämä.
Noms!

Ja jottei olennainen unohu! Puolentoista viikon piisi! Aiheuttaa töissä jumalattoman enrgiapiikin. Tahon provinssiin kattomaan!
Pendulum - Watercolor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)