6/14/2010

Kakskytäviis random faktaa Iinasta

1. Oon kahaviaddikti. Vaikka olo olisi mikä ja vaikka tietäisin tuntevani oloni aivan kauhiaksi sen kupillisen jälkeen, se on saatava. Elämäni pelastui, kun joululahjapaketista paljastui Moccamaster.

2. Mulla on ihan älytön suojamuuri. Rikki sisältä, mutta kova päältä. Ja tästä johtuen omaan vain pari superläheistä ja rakasta ihmistä.

3. Oon laiska ja saamaton. Yritän aina mennä siitä mistä aita on matalin tai mielellään kokonaan kaatunut. Lykkään asioiden tekemistä viime tinkaan.

4. Rakastan levyjä ja keikkoja. Näihin on elämän aikana uponnut iso ommaisuus. Mennään periaatteella "ostanko levyjä/menenkö keikalle ja olen rahaton loppukuun? Olen rahaton loppukuun."
5. Rakastan fyysisiä kontakteja. Halailut, sylissä istuminen, kädestä pitäminen on aivan ihanaa. Tällä tavalla näytän kiintymystä läheisille ja sitä ei tarvi säikähtää.

6. Baarissa käyminen ja humalassa oleminen kavereiden kanssa on huippua. Ahh! Ahdistun perjantaisin kotona, jos mitään ei ilmaantunut ja monesti olenkin jo epätoivoinen. Jos en mihinkään lähde, juon kalsarit sitten kotona. Joku voi väittää, että se on joku ongelma.
7. En voi nukkua, jos ovi on auki. Vaikka asun omassa kämpässä, huoneen oven on oltava ravollaan ei kokonaan auki. Sama koskee kaapin ovia. Ne eivät missään nimessä saa olla nukkumaan menessä ravollaan.

8. Puhun yksikseni ja lauleskelen.

9. Oon ihan helvetin huomionkipeä. Ose tästä varsinkin kärsii.

10. Saatan jo yhden päivän jälkeen ikävöidä ihmistä sydän vereslihalla. Harmi vaan, etten sitä oikiastaan sitten ikinä ääneen sano ja märehdin siinä ikävässä päiviä.

11. Nainen kun tässä ollaan, olen erittäin itsekriittinen omaan vartalooni. Liikaa siellä, liikaa täällä, naama ei miellytä. Mutta jo seuraavana päivänä uhkun itsevarmuutta ja julistan virneen kera olevani maailman seksikkäin ilmestys.

12. Tänä vuonna olen vasta oppinut käyttämään korkkareita arkenakin. Ennen en olisi kauppaan/kaupungille/baariin lähtenyt ikinä korkkkareissa. Nyt niitä jo köllöttää tuolla etteisessä todella kiitettävä määrä. 

13. Omaan kammon outoihin numeroihin. En yleensäkkään vastaa jos mulle soitetaan tuntemattomalla tai näytössä vilkkuu numero jota en tunne. Outoihin paikkoihin soittaminenkin on aika iso kynnys. Preppaan itseäni tunteja etukäteen.

14. En ole syönyt punaista lihaa neljään vuoteen. Suurin kynnys oli luopua maksamakkarasta. Ja tämä ei ole mittään ituhippi pelleilyä, vaan en saa mitää irti jostain naudan sisäfilee pihvistä. Kana ja kala on vain paljon parempaa.

15. Olen koko elämäni ajan VW Kuplan nähdessäni koskettanut itseäni ja mahdollisesti sillä hetkellä jotain seurassani ja kiljaissut "KUPLA!" Olen vakaasti sitä mieltä, että se tuottaa onnea. Jos en halua aiheuttaa hämmentyneitä katseita ja kysymyksiä seuralaiselta, teen sen erittäin huomaamattomasti.
16. En juo mittään muuta linppari kuin Pepsi Maxia. Mikään muu ei maistu yhtä hyvältä, sisällä hitu vähemmän happoja ja ole muutenkaan niin noms.

17. Jos joku käyttää erikoisempia sanoja puheessaan, ne tarttuu mulle äärettömän helposti. Esimerkkinä viimeisin on Jannelta jääny väsnätä eli väsyttää.

18. Valehtelen aivan kauheasti. Pieniä valkoisia valheita päivittän ja periaate "se mitä ei tiedä, ei satuta" toimii. Ei aina kaikkea tarvi kertoa ja totuutta voi hiukan muunnella.

19. Ihastun helposti, miehiin että naisiin. Ikinä siitä ei mitään suurempaa tule ja monesti unohdankin aika nopsaa sen kutinan mahanpohjassa. Välillä sitten en..

20. Olen jossain tilanteissa äärettömän ujo. Saatan olla vain hiljaa ja seurailla tai hihitän ja punastelen äärettömästi.

21. Stressaan tulevaisuudesta ihan liikaa. Iltaisin se monesti iskee ja sitten ollaankin aamuyöhön asti murheissaan ja stressaantuneena ilman unta.

22. Rakastan nuudeleita. Niitä voisin syyä vaikka joka päivä.
23. Vihhaan odottamista. Tuntuu ettei aika kulu ja matelee vain.

24. Unelma lomakohteeni olisi Skotlanti, Laos ja Intia. Voi että! Kaikissa ihan mahtava kultturi ja historia. Haluan johonkin nuista edes kerran päästä.
25. Viimisenä tärkein! Omistan maailman parhaan kaveripojan, joka on pitäny mut pystyssä jo monena vuotena. Vaikka ikäeroakin löytyy ossaan olla luonnollinen ja jutut on ihan parhaita. Maailma kyllä musertuu, jos Janne joskus muuttaa Oulusta pois. On se niin mussukka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)