7/19/2010

Hola!

No nyt on taas taukoa ollu ihan naamattoman paljon. En vain tässä paljon kotona ole kuin pyörähtänyt päivisin tai ne on mennyt ihan nukkumisseen ja naamailuun dataten.

Uusin hypetyksen aihekkin löytyi, kun katsoin (uskalsin katsoa) viime viikolla Veronika Decides to Dien elokuvana. 
Elokuvahan siis perustuu Paulo Coelhon saman nimiseen kirjaan ja on mulle pyhä. Löysin itseni aivan täysiä siitä ja samastuin täysiä pääahahmo Veronikaan. Harvoin tapahtuu sitä, että kahden sivun jälkeen on kirja luettava samalla istumalla loppuun.
Kyllähän elokuva ylitti odotukset ja voi äiti, mitä huutoitku hommia oli viimeiset 40min. Naapurit varmaan luuli, että on jotain erittäin dramaattista tapahtunut, kun tämä neiti keskellä yötä parkuu kuin pikkulapsi.

Hemmottelin tuossa Osea perjantaina. En ole herralle ostellut rahanpuutteen vuoksi synttärilahjoja kahteen vuoteen ja korjasin sen kertaheitolla.
Mies siis käveli erittäin naamattoman onnellisena Verkkokauppa.comista ulon uuden uutukainen Xbox 360 Elite kainalossa. Olin maailman paras vaimoke, kuulemma!

Itselleni ostelin sitten vihdoin tuon kolmijalanki. Voin vihdoin lähtä Oulun yöhön kuvaileen hämärissä sellutehtaan valoja ja moottoriteitä.
Nyt hitu pizzaa ja aikasin nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)