8/23/2010

Mökkeillen

Vietettiin tuo viime viikonloppu oikein rentoutuen metsän keskellä. Suunnattiin pieni punainen tappaja-Pösömme kohti Suomussalmea ja hurrautettiin iskää morottammaan meijän möksälle. Sisällään vkl piti saunomista, kameralla leikkimistä, alkoholia, mölökkyä ja yhden (1) hauen.

Parin viikon takaisilla rapujuhulilla edustin tällä vaatetuksella ja olinpa kerranki asuun erittäin tyytyväinen. Siihen syssyyn innostuin ostamaan kanssa erittäin kauniit sulkakorvakorut.

Korttelihaipakka hommisaki kävin viime viikon torstaina pyörähtämässä. Sonjan työpaikan kameralla kuvailin Oulu Open Stage bändejä. Kylymä hiipi ja tuttuihin törmäsin ja askeleet johti Newer Grow Oldin lämpöön nauttimaan muutaman hymmyilyttävän. Seurassa oli loppujen lopuksi Nanna, Sonja, Jesse, Hemppa the eduskuntaehokas ja Riksa, eli erittäin epämääräinen seurue. Löysin täydellisen rakkaudenkin Neveristä, englantilaista luomuolutta noms!

Huomenna sitten saa tietää jatkuuko syksylle työt vai ei. Jos ei, niin meikä viettää pois kertyneet lomapäivät, eli vappaalla ke-ma. Ja jos jatkuu, niin.. no.. vois jatkaa viikonloppua yhellä päivällä. Haha!

Jatkais kissan vahtimistä, ku reppana tännään leikattiin. Ihan sekasin makkaa tuolla vessan lattialla. ;_;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)