8/27/2010

Taiteelliset yöt

Eilen oli ihana ilta ihanien tyttöjen kanssa. Sonja vietti viimeistä iltaa Oulussa ennen Jyväskyllään häviämistä ja mikäs olisikaan ollut mahtavampaa, kuin treffata Marikakin Oulun Taiteiden Yössä.
Lammassaaren juhulateltalle mentiin ja ite en siinä sitten kuin yhen kerennyt juua, kun läksin Jannea morottamaan keskustaan, kun töistä oli tulossa ja halusi nähä.
Eihän se ihan putkeen mennyt, kun tyttöjä odotin keskustaan saapuvaksi melkein kaks tuntia. Noh, siinä se meni Opelissa istuen, tupakkia polttaen ja autoillen ympäri keskustaa. Sonjalle sai kyllä yhesä välisä soittaa "NYT ETENETTE PERKELEEN NOPIAA!" Vihdoin he sitte tulivat ja Graaliin lämmittelemään. Olivat juuttuneet juomaan Takalon Jukan kanssa ja Muodin Huipullekkin tutun Antti P:n kanssa. Siinä loppuyö vierähti humaltuen ja nyt meinaa heikottaa.

Tännään saavutettiin Osenkin kanssa yksi etappi lisää ja päivälleen tällä päivämäärällä ollaan toisiamme kateltu jo neljät vuotta. Onnea meille! :3 Jättää mut vain viikonlopuksi yksin ja lähtee Kiiminkiin keva-leirille isoseksi.

Ite survouduin AGWC´10 hommiin illaksi ja kattelemmaan sinne Palefacea.
Näihin tunnelmiin! GH:ta ja olojen potemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)