9/01/2010

Tuhannesti mielissään ja vähän ahistustakin

Aloitetaan niillä ikävillä uutisilla. Tämän tytön ura kunnan hommissa päättyi eilen. Eivät enää jatkaneet työsopimusta, koska maalarinhommat kunnankiinteistöillä ovat hiukan hankalia koulujen ja päiväkotien taas aloitettua toimintansa.

Onneksi on tuo Kempeleen projekti vielä kesken, niin ei kerralla ihan tekemättömäksi tarvi jäähä.

Sitte niitä parempia juttuja. Huomenna on huippu päivä. Jannesta tullee jo melkein iso poika ja täyttääpi huomenna huikiat 19. Hurrautettaan elokuvviin kattelemmaan The Exbendaples ja illalla jos jottain humaltumishommia.

Tännään oli jo taas hyperventilaatiokohtaus lähellä. Tämä ei voi olla enää totta! Suomihan vetää isolla tohinalla hyviä bändejä ja kun en Monoa päässyt katsomaan, niin tämä on nähtävä!
 
Kanadalaisen Godspeed You! Black Emperorin paluukiertue saapuu ensi vuoden alussa Suomeen. Post-rockia, taidemusiikkia, punkia ja vaihtoehtorockia yhdistelevä suursuosikki nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 17. tammikuuta 2011. Lue lisää..
Äiti, mitä huippua! Pakko päästä. Oseki tokas vaan tulevalle Helsingin reissulle: "Mennään jos sulla on varaa lentää." No ihan varmana!

Lähtis viihdyttämään tästä nyt itseään serkkutytön kanssa Graaliin ja nauttis tästä työttömän arjesta. Tässä teille kaikille pikkusen hupia ja naurua. Henkilökohtaisesti nauroin vedet silmissä tälle. 
Ladies and gentlemens, may I introduce.. Gabriel Iglesias!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)