9/14/2010

Perusjannu Oulun kerrostaloista

Alotinpa viime viikolla sitten viikonlopun taas hiukan aikasemmin. Sonja tuli torstaina bussilla Jykylästä ja samantien paukahettiin suunnittelleen perjantaita Kulumaan oluet seurana. Suunnittelut meinasi ehkä unohtua ja siinä kolmannen kohdalla hoksattiin: "hei, mites se perjantai?!" Hiukanhan se lipsu ja juoruiluksi ja avvautumiseksihan se meni. Yhillä piti vaan käyä, mutta kahteen astihan se veny.

Preludi meni oikein putkeen ja mallikkaasti. Tunsin niin pitkästä aikaa olevani elossa ja Olli-Pa eturivissä oli hikistä hommaa. Antaapa näitten kuvien puhua puolestaa. Paljon oli ihmisiä ja humalaa.
Kuvat Tomi Kukkonen ja täältä
Painuin vielä pileitten jälkeen keskustaan syömään ja kyllähän kiinalaismätöt palakitti ihan sata rosenttia! Sain eräästä herrastakin seuraa, joka ihan herrasmiesmäisyyttään piti seuraa mulle koko mun ruokailun ajan. Hyvää juttua lensi ja herra naureskeli, kun olin mättöni syöny, että eihän mulla vaan jääny näläkä. Siitä sitten erosimme omille teillemme. Oli positiivinen ylläri, kun joku vain jää hyvää hyvyyttään juttelemmaan ilman mitään taka-ajatuksia. Enpä menetäkkään kaikkea uskoani miehiin ihan vielä.

Lauantaina ei sitten tehty mitään normaalista poikkeavaa, mutta sunnuntaina repästiin Jannen kanssa. Jäpä oli ollut koko viikonlopun ylitöissä ja 12 tunnin työvuorot oli hapottanu sen verran, että lähettiinpä baariin. Mitäpä Oulussa oikein muuta enää sunnuntaina on, kuin Apollo joka kaiken kukkuraksi on sunnuntaisin K-18.
Treffailin Jannen ja hänen muutaman kaverin Graalissa ja siitä sitten etenimme. Kivasti ilta meni ja Joni pelasti mun illan olemalla Apollossa. Jonin kanssa joratessahan se ilta meni ja kuuma meinasi olla!

Nyt tässä viikko mennee varmaan ihan kotona tylsistyessä, kun auto on lääkärissä. No, joskus näinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)