1/25/2011

Ikävähippuja

Voi että Isoniemellä oli kivvaa. Tuli naurettua kippurasa, juotua kauhiasti kahvia, syötyä, askarreltua, ulkona rymyttyä ja siinä välissä vähä nukuttuaki. Oli mukava nähä vanhojaki kavereita pitkästä aikaa.
Siellä oli nättiä lauantai iltapäivällä. Ja tottakai kävin polvimittasessa hangessa rämpimässä siellä.
Lauantai iltana reenattiin vähä pilkkopimeässä reppupalloa ja se oli vähän haasteellista. Sunnuntaina otettiin uusiksi ja olihan se huomattavasti hauskempaa päivänvalolla. Kuvista tihkuu, kuinka se meinasi mennä vähä aggressiiviseksi.
Perjantaina kävin tosiaan Nopsajalkaa jorailemassa ja olihan se huippu! Mulla oli kuuma, hiki ja hyvä mieli. Vaikka Janne itkettiki mua keskellä Nelivitosta viestillä, ettei jaksakkaan tulla kaupunkiin. Yhy.. No loppupeleissä se tuliki, mutta ei me keretty kuin joku puoli tuntia turista ulkona, ennenko mun oli pakko lähtä kottiin nukkuun aikasen herätyksen takia ja jäpä ryntäili Tivoliin moikkaileen muutamaa kaveria. Nyt meinaa olla isompi ikävä ja taas pittäis ootella pitkät kaks viikkoa, ennenko nähhään seuraavan kerran kunnolla.
Nämä piisit sitte lietsoo mun ikävää. Kesähän näistä vain mieleen tullee.
Nomy - Cocaine. Tästä tullee mieleen muutamat autoilukeissit ja ikkunoissa vilistävät maisemat. Tahon takasi!
Ja tarviiko The Soundsin - Midnight Sunia edes perustella. Tämä on pauhannu muutaman kerran repeatilla Opelissa.

Tuossa eilen sitten hoksasin, että joku voisi lahjoittaa mulle 250e, jotta saisin tämän.
Elikkäs Samyangin 8mm f/3.5 fisheye. Katella jos tässä siunaantuis jostain tuon verran ylimääräistä, niin vois taas lahjoa itseään vaikka syntymäpäivänä. Tuossa kun kuvailin ihan kivaa aurinkoista maisemaa aamusella, niin ajattelin kuin paremmalta kaikki näyttäs tuonkin läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)