1/21/2011

64m²

Joku aika sitten pidin pientä galluppia, joka ei kyllä hirviänä kannutusta saanut, ja ajattelin sitä nyt alkaa purkamaan asunnonesittelyhommilla. Pyydän anteeksi, jos kuvat ei ole laadullisia, mutten jaksa kaikkia alkaa latamaan Flickrin kautta.
Etteinen siis koostuu näistä paloista. Heti ovesta tullessa vasemmalla kädellä on hattuhylly, naulakko ja kenkäteline, joka on aina räjähtämispisteessä. Kaapisto keskellä seinää syö ylimääräiset kaulahuivit, lapaset, pipot ja kaiken mahollisen roskan. Eli ns. miljoonalaatikosto. Siinä päällä olevat taulut värkkäilin viimeisenä vuonna amiksessa tylsyyspäissäni. Toisessa lukee gaelin kielellä "Love, friendship, loyalty." Valkoiset kaapit sitten syövät mun raksakamppeet, Osen raksailuvaatteet, urheiluvaatteita ja toinen on siivouskomero.
Olohuoneessa möllöttää sitten Osen työpöytä/datauspiste, mun erittäin ergonominen datauspiste, hyllytolkulla DVD:itä, levyjä ja kirjoja, viihdekeskus on suurin rakkaus ja ehkä parasta koko asunnossa, siinä vain on nyt kaikki mitä tarvitaan. Eli 40" rakkautta, kotiteatteri, XBOX 360 ja digiboksi, jonka avulla meillä teeveessä on kanavia vaikka muille jakkaa. Animal Planet! Nuita sohoviahan mää vihhaan ylitse kaiken. Muoto on hyvä ja kangaskin ihan jees, mutta tuo väri. Vihhaan sinistä! Mutta ilmatteeksihan nämä saatiin, että ei passaa valittaa. Kukkahyllyssä on köyny kato ja kaksi Anopinkieltä kuoli käsiin. Onneksi äiskältä saadaan kevväällä taas lissää. Parvekkeesta en sano muuta, kuin se on ruma ja tylsä. Enhän siellä ole kuin tupakin verran ja prinsessalla on pakko olla tyyny, ettei pakkasella perse jäädy. Ja tuo epämääräinen teline vasemmalla on kissaa varten, että se saa katsella elämän menoa parvekkeelta.
Maailman ihanin sänky! Ja tuon seinän olen siis itse maalannut ja ennenhän tuo ruudukko peitti koko seinän, mutta päätin muokata siitä vähän sänkynpäätymäisen. Pehmolelut sängyllä on rakkaitta, pupukäsinuken alis Henrietan Ose sai syntyessään sairaalaan ja Mörkö on mulle tärkeä siinä mielessä, että Ose osti sen mulle seurustelumme alkutaipaleilla. Yöpöydän virkaa mun puolella ajaa tuoli, jonka entisöin ja maalasin opinnäytetyönä viimesenä amisvuonna. Kaksi näistä sitten makkarissa toimittaa vaaterekkien virkaa kummallekkin.
Keittiöstä mää tykkään. Se on ihan toimiva ja kaappeja on sopiva määrä. Silti niitä on liian vähä, koska meillä on kahden ihmisen talouteen aivan kauhiasti lautasia, laseja ja kattiloita. Mutta en voi sille mitään, että Ose niitä tarvii, kun rakastaa tehä ruokaa. Tai hän on meillä ruokavastaava. Minä en ossaa tehä ruokaa tai olen siinä suhteellisen avuton. Tännään on kyllä mun vuoro ja saa nähä saadaanko syödäksemme mitään. Kissakin näytää posettavan keskimmäisessä kuvassa. Missikissa! :D
Ei varmana kellään ole yhtä uppeeta WC-kylttiä kuin meillä. Ja kyllä, se on omilla kätösillä tehty. Tämäki on ihan toimiva, mutta en voi sanoa tykkääväni nuista seinistä. Voi kuinka kaakeli on paljon helpompi pittää puhtaana, kuin tuo muovimatto. Pesukone aiheuttaa nykyään lingotessaan suurta hupia. Tullee suuren maailman meno mieleen, kun masiina kuulostaa ihan suihkuhävittäjältä. Annettakoon se anteeksi, kun ikää löytyy varmaan 20 vuotta. Oveen oli pakko laittaa muistutus meidän pienestä vessan käyttäjästä. Kun kaikki vieraat tuppas aina laittamaan oven kiinni ja kissa sitten huutaa hädässään oven edessä.

Tämmönen tämä sitten oli ja toivottavasti kohta entinen. Halvempi on kovasti hakusessa.

1 kommentti:

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)