1/19/2011

Hellsinki ja muutakin mukavaa

Kottiuduttiin eilen ja nyt mulla sattuu jalkoihin. Ei Oulussa oo vielä tarvinnu kulkea tönkköjaloin jännittäen jokaista lihasta, ettei vain liukkaalla tempase perseelleen. Mutta Helsingissähän sitä sai harrastaa kovasti. Kuvia taas ottiin yhteensä jopa 8kpl, joista neljä on lentokonneesta. Mutta harmaa keli ja vesisade ei oikein inspiroinut turistihommiin.
Maanantaihan oli aivan uskomattoman pitkä päivä, kun Oselle saapui 05:50 tekstiviesti että: "your flight is cancelled." Nonii! Kerkesin vääntää makiat paniikki-itkut, että eikö sitä nyt päästä ollenkaan. Sen jälkeen ei ennää nukuttukkaan ja isi kuitenki meijät viskas kentälle kaheksaksi ja päästiin onneksi jo seuraavana koneesseen.
No lentokonneet.. Mulla on joku ristiriita, että mää rakastan lentokenttiä, mutta vihhaan lentämistä aivan kauhiasti. Semmonen purkki ei voi nousta, se ihan varmana tippuu, vähänkö jos on hytinää tai heilumista, niin panikoidun ja se ei voi laskeutua pehmeästi ja pysähtyä siitä vauhdista. Hengissä kuitenkin kummastakin suunnasta selvittiin.
Omppuhotellin ikkunasta oli näkymän alakerran ravintollaan.
Se meni sitten hilluen, päikkäreiden, syömisen ja juomisen merkeissä ilta. Ysin aikaan passautin Kulttuuritalolle nauttimaan musiikkiorgasmeista.
Voi luoja! Keikka oli joku vuosikymmenen paras! Kuinka hienoa onkaan nähdä yhtyen, joka on inspiroinut niin monia mun muita lempiyhtyeitä post-rockin saralla. Aivan transsissa tuijottelin niitä kuvia, joita taustakankaalle heijastettiin ja kuinka biisit vain oli taivaallisia livenä. Nyt jaksaa olla mielissään.
Tiistai meni ihan kierellen kauppoja ja kotiatuomisina kaksi keittokirjaa. En ossaa ostaa ennää vaatteita näyttävästi.
Mun kolmen viikon odotuskin palkittiin tännään, kun kolme ensimmäistä osaa Death Notesta tuli kottiin. Tuossa ne pöydällä köllöttää ja odottaa vuoroaan. Itketti vain kun Oulusta tuota ei yhestäkkään kirjakaupasta löytyny ja Helsingin Akateemisessahan nuita olisi ollut hyllytolkulla. Epäreilua.
Nyt tässä ollaan mielissään, kun on jo keskiviikko. Janne tullee perjantaina lomille! Ja aiko tulla mun ja Sonjan kanssa kattelemmaan Nopsajalkaa Nelivitoseen. Lauantaina hurrautanki sitten Isolleniemelle rauhottummaan k-18 nuorten aikuisten leirin muodossa. Eli kivaakin kivempi loppuviikko tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)